nimalo lagan put

Nekad prekrasna djevojka, a danas sretan mladić poručio svima: Uvijek budite svoji

Image
Foto: Instagram/Jaimie Wilson

Amerikanac Jaimie Wilson na Instagramu je objavio fotografije prije i poslije tranzicije. Danas je konačno izvana ono što je oduvijek iznutra, no obitelj ga se odrekla

1.8.2017. u 8:39/ Život i stil

Djevojka bujne zlatne kose i prekrasnih plavih očiju, kojoj se smiješila velika glazbena karijera, odlučila je sve staviti na kocku kako bi postala ono što zapravo iznutra oduvijek i je.

Prije dvije godine počela je uzimati hormonsku terapiju, a potom se i podvrgnula kirurškom zahvatu kako bi postala Jamie.

Danas više nije ona, nego on. Ima 21 godinu i zove se Jaimie. Usprkos tome što je izgubio podršku svoje obitelji i prijatelja, kaže kako nikada nije bio sretniji. 

"Vrlo sam zahvalan na podršci koju ste mi pružili. Nisam često govorio o tome, ali glazba je uvijek bila moj put. Počeo sam komponirati i nastupati još kao dijete. Prije tranzicije smiješila mi se velika glazbena karijera. Morao sam donijeti tešku odluku.Ostati svoj i riskirati sve ili nastaviti živjeti životom koji usrećuje moju obitelj i nastaviti graditi karijeru. Odlučio sam biti ono što jesam. To je sa sobom nosilo posljedice.Izgubio sam glas na nekoliko mjeseci zbog hormonske terapije koju sam uzimao. Nisam mogao pojevati. Imao sam osjećaj da sam kažnjen zbog toga što jesam. Jednog dana uzeo sam u ruke gitaru i ponovnio počeo skladati. Tada sam shvatio da me glazba kroz svo ovo vrijeme nije napustila. Zašto onda da ja odustanem od nje? Počeo sam vježbati i opet sam pronašao svoj glas. Dobio sam drugu priliku i neizmjerno sam zahvalan na tome. Nevjerojatne i divne stvari su se dogodile. Zato želim poručiti svima da ako se ikada nađete u situaciji da morate birati biti svoji ili ono što drugi žele, uvijek izaberite sebe. Možda sada to ne vidite, ali borba koju vodite se apsolutno isplatii odvest će vas na mjesta koja niste mogli ni zamisliti. Svi ste mi vi pomogli da ostvarim snove stoga vam HVALA", poručio je Jamie svojim obožavateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada ne dopustite svijetu da vam oduzme vaš osmijeh. Ja sam svoj nakratko izgubio, ali kada sam pronašao sebe ponovno sam pronašao i njega", rekao je Jamie. 

Jaimie će ove godine nastupiti sa svojim bendom na Sziget festivalu u Budimpešti.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
on vrijeđa građane

Umirovljenici Milanoviću: ' Zbog omalovažavanja Dana državnosti zasigurno ste izgubili potporu mnogih umirovljenika'

Više s weba

Pročitajte još

Image
Neugodni cistitis

Upala mokraćnog mjehura: koji su simptomi i kako ju liječiti?

Više s weba