OGLAS

rijetki genetski poremećaj

Njezin znoj, dah i urin imaju miris po ribama i pokvarenim jajima!

Image
Foto: Ilustracija/photos.com

Nesretna 44-godišnjakinja se kupala po pet puta dnevno, koristila i kuhinjski deterdžent, no nikako se nije mogla riješiti smrada.

10.4.2014. u 9:21/ RTL

Ellie James iz Abingdona oboljela je od od rijetkog genetskog poremećaja zvanog trimetilamurija s 30 godina, bolesti koja uzrokuje manjak enzime zbog kojeg joj znoj, dah i urin imaju miris po ribama i pokvarenim jajima, piše Daily Mail.

Nesretna 44-godišnjakinja se kupala po pet puta dnevno, koristila i kuhinjski deterdžent, no nikako se nije mogla riješiti smrada.

Čak su je na poslu iza leđa zvali 'smrdljiva Ellie' iako je po funkciji direktorica tvrtke. Potajno su joj ostavljali sapun i mirise za tijelo jer su mislili da smrdi zbog nemara, a ne zbog bolesti.

Nakon sedam godina agonije, konačno se obratila specijalistu za hormone nakon što je natjerala svog liječnika da ozbiljno shvati problem. Do tada joj je držao predavanja o higijeni. Narednih sedam godina trebalo je da joj se postavi dijagnoza.

Za poremećaj nema lijeka, a antibiotici i dijeta mogu ublažiti problem. Liječnik joj je savjetovao i da se pere PH neutralnim sapunom jer pranje agresivnim šamponima samo pogoršava stanje.

Njezin partner Dan Molston (50) kaže kako mu je jedino bitno da je ona divan čovjek.


U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
Božićne težine teško se riješiti

Za jednu šalicu kuhanog vina potrebne su 44 minute hoda, za tipičnu božićnu večeru sat i 44 minute trčanja


Više s weba