Hrabra mama

Novopečena mama ne može dojiti zbog mastektomije: podsjetila ostale da ne osuđuju nove roditelje

Image
Foto: Instagram screenshot/meghankoziel

Meghan Koziel na jedinstven je način pokušala osvijestiti društvo

20.10.2018. u 10:33/ Život i stil

Novopečeni roditelji često se suočavaju s cijelom lepezom izazova u roditeljstvu, a mnogo se polemika vodi oko načina prehrane male bebe. Neki se žene srame dojiti u javnosti, a druge dobivaju neviđene količine kritike za hranjenje novorođenčadi na bočicu. 

Oni koji pripadaju drugoj kategoriji itekako će cijeniti znak koji je izradila mlada mama Meghan Koziel. 

Koziel je htjela olakšati svakodnevnicu svima koji jednostavno ne mogu dojiti svoju djecu. Preživjela je rak dojke koji joj je bio dijagnosticiran u 26. godini, a ideju za plakat dobila je nekoliko dana prije nego što je rodila svoju kćer Kendru. 

Kako bi izbjegla neugodna pitanja o mastektomiji i lavinu kritika zašto neće dojiti svoju bebu, prijateljica je predložila Koziel da objesi plakat koji će objasniti njezinu situaciju. Dan prije dolaska Kendre na svijet, Koziel je na zid iznad svog bolničkog kreveta objesila plakat ružičaste boje na kojem je ispisala "Zona ne dojenja."

"Iako je dojenje vrlo poseban zadatak, molim vas razmislite prije nego pitate. Naše čudo od bebe će se hraniti na bočicu i to neće utjecati na njezinu budućnost. Ova mama je borac."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Instagramu su joj počele pristizati lavine pozitivnih poruka i komentara, a Koziel i beba lijepo napreduju - i to bez dojenja!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čaj od banane

Mnogi ljudi piju napitak od kuhane banane: Evo o čemu se radi i trebate li ga isprobati

Više s weba