sila života

Prizor koji je poharao internet: novorođenče drži u ruci maminu spiralu

Image
Foto: Thinkstock

Ovaj maleni je živi dokaz da će biti što mora biti, koliko god se mi tome protivili, a njegova mama poručuje: 'Iako nismo planirali ovu trudnoću, blagoslovljeni smo Dexterom'

5.5.2017. u 9:05/ Marijana Markelić

Dok jedni kategorički odbijaju postojanje sudbine i tvrde da je život u našim rukama, drugi nisu toliko u uvjereni u to... Lucy Hellein iz Alabame i njezin sinčić Dexter imaju nam štošta za reći.

Lucy je na Facebooku objavila fotografiju svog tek rođenog sina - i to bi bila tek jedna fotka u mnoštvu, koliko ih dnevno osvane na društvenim mrežama, da maleni Dexter u rukama nije držao - maminu spiralu protiv začeća!

Image
Foto: Facebook
Image
Facebook

(FOTO: Facebook)

Lucy je stavila spiralu u kolovozu lani,a prije Božića je saznala da je trudna već 18 tjedana, što znači da je do oplodnje došlo nakon umetanja spirale. Ginekolog na ultrazvuku nije vidio spiralu te je pretpostavio da je ispala, no ona se cijelo vrijeme skrivala iza maternice.

Maleni je rođen carskim rezom, a liječnici su usput izvadili spiralu. Babice su se našalile pa su Dexteru stavile u ručicu spiralu i odnijele ga mami. Gospođa Hellein je fotografrala svog sina dok čvrsto drži spiralu u ručici, a maleni kao da nam svima poručuje: "Život je jači od ovoga! Jesam vas!".

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
je li opasan?

Što je uzrok smeđeg iscjetka kod žena?

Više s weba