SADA JE PANIKA

Odlazak na plažu se bliži, a vi se još borite s kilogramima?

27.6.2013. u 17:54/ RTL

Odlazak na plažu se opako bliži, a vi si još od siječnja obećajete da ćete krenuti u teretanu ili promijeniti režim prehrane? Sad je panika, jer vam dobro ne stoji niti jedan odjevni predmet? Istražili smo što možemo u zadnji čas napraviti u borbi protiv nakupljenih kilograma i centimetara!

Na ovom besplatnom i posve legalnom 'peep showu', odmilja zvanom plaža, uistinu ima svega. Glave i pripadajući joj pogledi lete na sve strane. I, nepogrešivo, uvijek slete na isklesana, vitka tijela. Većina je na tim svojim gluteusima I bicepsima radila godinama, a vi si nekako mislite da u ova dva tjedna koliko vam je ostalo do odlaska na godišnji možete učiniti čudo.

"Znači čovjek u 15 dana jako teško može nešto napraviti, ali može nešto sitno napraviti to sitno može kroz neke vježbe kroz neki set vježbi koje ćemo mi prikazati što treba napraviti", kazao je Enea Tonsa, fitness trener.

Jedna od njih je i ova s kojom vježbate noge i guzu. Ne morate tako hodati do posla, ali po hodniku možete. Za ovu vježbu bi vam ipak trebala pomoć dobre stare teretane.

"Ovakav princip svih tih vježbi i ponavljanja trebalo bi otprilike barem četiri puta tjedno", dodao je trener.

No, sve to možete objesiti mačku o rep ako ne pripazite na prehranu. Zaboravite odmah da ćete za samo 15 dana izgledati kao Heidi Klum, ali uz pomoć litre čaja od koprive na dan I puno povrća, voća, ribe i bijelog mesa, dvije kilice bi vas mogle zauvijek napustiti.

"Onda svakako treba zavarati i želudac on nema baš neki meni pa onda se prije jela popije čaša vode tako da kad se jede da se radi duža razgradnja i osjećaj sitosti duži i pravilnija razgradnja tako će se dobiti taj osjećaj sitosti i unijeti manja količina namirnica", poručuje prehrambena biotehnologinja Mirjana Tonković.

No, ako je tijelo jedini adut na kojeg pucate, onda ni lokalnim galebarima nećete biti najzanimljiviji ulov.

"Ja očigledno nisam nabildani galebar, tako da je priča sve. Trebaš malo pogledati situaciju, vidjeti koja je žrtva osamljena i u kojoj je grupici. Ako u grupici ima pet lijepih i jedna ružna, napadaš ružnu pa se polako prebacuješ na lijepu", rekao je dubrovački galeb Srđan Kulaš.

Ljepota je, kažu u oku promatrača. Pa se možda tako ispod nečijih sunčanih naočala vaši šlaufići tope od miline.

Više s weba

Pročitajte još

Image
informirajte se

Čajevi u trudnoći: koje smijete, a koje ne smijete piti dok čekate bebu

Više s weba