da ga čuva noću

Oglas podijelio javnost: par iz Zagreba traži dadilju za novorođenče

Image
Foto: Thinkstock

'Beba se budi svaka 2-3 sata. Kad se probudi trebalo bi je nahraniti i uspavati i eventualno promijeniti pelenu. Roditelji bi za to vrijeme bili u stanu, ali trebali bi se odmoriti, tj. odspavati', stoji u oglasu

30.11.2017. u 9:11/ Život i stil

Na stranicama Hrvatske udruge dadilja osvanuo je pomalo neobičan oglas koji je prikupio brojne podijeljene komentare. Naime, bračni par traži dadilju za novorođenče koja bi bebu staru dva tjedna čuvala u noćnim satima (od 23 do 7 ujutro).

"Beba se budi svaka 2-3 sata. Kad se probudi trebalo bi je nahraniti i uspavati i eventualno promijeniti pelenu. Roditelji bi za to vrijeme bili u stanu, ali trebali bi se odmoriti tj, odspavati dok dadilja čuva bebu", objašnjava par.

Oglas je prikupio brojne komentare i dok se mnogi zgražaju nad činjenicom da par traži dadilju za tek rođenu bebu pa čak i jedna dadilja priznaje kako joj je, iako je dadilja, ovaj oglas vrlo neobičan, drugi su blaži i vjeruju kako par ima dobre razloge za ovo te kako se žena možda teško oporavlja od porođaja. U svakom slučaju, oglas je privukao pažnju.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Obratite pažnju

7 simptoma raka debelog crijeva koje nikad ne biste smjeli ignorirati

Više s weba