wow

Osjeća se bolje nego u tridesetima: Majka dvoje djece otkrila kako održava nevjerojatnu figuru u 62. godini

Image
Foto: Instagram

Bobbi Parker Hall otkrila je trik kojim je potpuno transformirala svoju figuru

2.10.2019. u 15:31/ Život i stil

Bobbi Parker Hall, fitness trenerica i model, tvrdi da se danas osjeća bolje nego ikada. Iako joj je 61. godina, pozira pred kamerama i redovito trenira, a ima puno čvršće mišiće od brojnih mlađih kolegica. 

Za svoj nevjerojatan izgled zahvaljuje zdravoj prehrani i vježbanju, a za Daily Mail je dodala kako je najvažniji trik trening s utezima koji je transformirao njezino tijelo. Naime, Bobbi tvrdi da je drastičnu promjenu vidjela tek kad je počela jesti više i dizati utege.

"Do sredine pedesetih uvijek sam se mučila s posljednjih pet kilograma. No, kad sam shvatila kako trebam jesti i dodala više utega nego kardio treninga, sve se preokrenulo. Za mene je to bio ključ."

Nekada je sudjelovala u bikini natjecanjima, a danas motivira žene da jedu pravilno i da se ne boje dodati težinu u treninge jer tako neće postati 'nabildane.' Štoviše, Bobbi inzistira da to ne može biti slučaj. 

>> Trenerica mnogih svjetskih zvijezda otkrila svoje trikove u postizanju brzih rezultata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Starije žene posebno ne jedu dovoljno, preskaču doručak i koncentrirane su na kardio. Boje se utega. Ja bih radije bila malo 'nabijena' i čvrsta nego imala nezdravo, opušteno salo."

Upozorila je i da je važno prilagoditi trening tipu tijela. 

"Tijelo uvijek reagira i možete ga oblikovati onak kako želite", dodala je i naglasila kako je ključ da volimo vlastitu kožu bez obzira na godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
PRVI ovogodišnji ugriz

Istrijana ugrizao poskok, on nastavio s branjem šparoga, presvukao se pa tek onda otišao na Hitnu

"Moramo naučiti kako voljeti sebe, onakve kakve jesmo i to je najvažnija stvar koju žena mora učiniti. 

>> Ovo je najbolji način vježbanja, prema slavnoj fitness trenerici Jillian Michaels

Bobbi je rastavljena žena, a tvrdi da joj je upravo fitness pomogao da se nosi s emocionalnim i fizičkim promjenama u životu.

"Hormoni, menopauza, problemi sa štitnjačom su fizički problemi. Ovo može biti period velikih promjena, djeca odlaze, rastave, gubitak partnera, briga o starijim roditeljima. No, mislim da je fitness odličan način da se držimo pravog puta u svakom trenutku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
prava pokora

Estrogen, krivac za mnoge promjene kod muškaraca

Više s weba