20 godina sažetih u 5 minuta

Otac snimao kćer svaki tjedan punih 20 godina i napravio kompilaciju koja će vas ganuti do suza

Image
Foto: YouTube

Kako bi učinio neprolaznim ono prolazno - vrijeme, umjetnik Frans Hofmeester snimao je svoju kćer od njezinog rođenja do odrasle dobi - svaki tjedan

2.12.2019. u 11:50/ Život i stil

Vrijeme leti, a to najbolje vidimo kroz djecu koja kao da odrastu trenu. Ona "klupka" koja ste jučer donijeli iz rodilišta danas već idu u školu, na maturalnu zabavu, žene se i udaju.

Kako bi zaustavio vrijeme, odnosno učinio neprolaznim ono prolazno - odrastanje svoje kćeri, umjetnik Frans Hofmeester snimao ju je svaki tjedan od rođenja do njezine 20. godine života i napravio nevjerojatno emotivnu kompilaciju koju je nazvao "Portrait of Lotte". Video je postao viralan. U samo nekoliko tjedana pregledan je više od šest milijuna puta. 

"Kada se Lotte rodila, toliko se brzo mijenjala da nisam mogao upamtiti svaki trenutak, a htio sam. Svaki roditelj zna... razlika između djeteta u dobi od dva dana i dva mjeseca je zapanjujuća", kaže Hofmeester, objašnavajući za The Guardian razloge koji su ga potaknuli da redovito snima kćer. Prvu kompilaciju objavio je kada je Lotte imala 12 godina, a onda shvatio da mora nastaviti.  

Pogledajte jedno odrastanje, 20 godina sažetih u pet minuta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pokazatelj problema

Bol u prsima na desnoj strani: koji su mogući uzroci

Više s weba