Stiže sezona prehlada i gripe

Ova mama podijelila je video bebe koja se bori da diše kako bi pomogla drugim roditeljima

Image
Foto: Facebook/ Charlie O'Brien

Beba stara četiri tjedna čudno je disala, a mama je snimila video i objavila kako bi bio poučna lekcija za druge roditelje

27.9.2018. u 13:30/ Život i stil

Mala Luna se može vidjeti kako joj se, dok diše, uvlače rebra - znak da morate svoje dijete odvesti u bolnicu, kaže mama blogerica i radio voditeljica Charlie O'Brien.

Image
Obratite pažnju

Morate pročitati mamino upozorenje o neuobičajenom simptomu gripe

Image
Obratite pažnju

Morate pročitati mamino upozorenje o neuobičajenom simptomu gripe

Videozapis, pregledan više od 1,5 milijuna puta, snimljen je prije više od godinu dana, a danas je Luna  zdrava jednogodišnja djevojčica, koja više nema bronhiolitis kao kad je ovaj video snimljen.  Na videu se može čuti njezina mama kako govori: "Nisam sretna s tim" u videu snimljenom kod kuće, dok je bila na telefonu s hitnom pomoći.

Bronhiolitis je virusna infekcija s blagim simptomima sličnima prehladi kod odraslih i starije djece, ali ozbiljnija kod beba. Uzrokovana je respiratornim sincicijskim virusom (RSV) - čestim širenjem mikročestica kroz sitne kapljice iz kašlja i kihanja, ili dodirivanjem nekog tko je zaraženog virusom ili nečega zaraženim virusom poput igračke.

O'Brien je na Facebooku napisala : "Idemo u zastrašujuću sezonu neprestanih prehlada, kašlja i virusa, pa smo mislila da je ovo vrijedno spomenuti. Kad je Luna imala četiri tjedna, imala je vrlo tihi dan spavanja i nije skoro uopće plakala. Promatrala sam je dok spava  i shvatila da to nije dobro. Otkopčala sam ju i vidjela ovo." 

"Uvučena rebra prilikom disanja znak su da biste bebu ili dijete trebali odvesti u bolnicu. Imala je bronhiolitis i razina kisika bila je vrlo niska. Srećom, nakon noći na kisiku, vrlo se dobro oporavila. "

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ne može škoditi :)

Pitate se kako začeti dječaka? Onda su ovi savjeti za vas

Više s weba