dobri savjeti

Ovo je najbolji način vježbanja, prema slavnoj fitness trenerici Jillian Michaels

Image
Foto: www.profimedia.hr

Poznata američka stručnjakinja za fitness podijelila je svoje savjete za vježbanje i stvaranje mišićne mase

13.6.2019. u 14:00/ Život i stil

O vježbanju se vode iste rasprave kao i o prehrani, jedni tvrde da je najvažniji kardio dok su drugi uvjereni da su bolji intervalni intenzivni treninzi. Jillian Michaels, poznata američka stručnjakinja za fitness i autorica, podijelila je svoje savjete za vježbanje.

"Najbolje vježbanje je ono koje radite, doista. Sve ono što vas ujutro izvuče iz kreveta je ono što je najučinkovitije", rekla je Michaels za Health.

Image
pripreme za ljeto

Vježbajte s Monikom Imerović: Uz ove vježbe vrlo brzo ćete imati ravan trbuh

Image
pripreme za ljeto

Vježbajte s Monikom Imerović: Uz ove vježbe vrlo brzo ćete imati ravan trbuh

Sama Michaels vježba četiri puta tjedno i voli tjelovježbu koja omogućuje napredak. Iako priznaje da je nefleksibilna, Micheals kaže da trenutačno vježba jogu jer osjeća zadovoljstvo kada ovlada novim položajem i vidi napredak.

Osjeća se dobro dokle god može uklopiti najmanje 20-30 minuta napornog vježbanja u ta četiri dana u tjednu, bilo da se radi o brzoj HIIT sesiji usred poslijepodneva ili ranojutarnjem vježbanju u teretani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Omiljena svjetska trenerica ima nekoliko savjeta. Ako tražite brze rezultate kako biste izgubili težinu ili izgradili mišićnu masu, Michaels savjetuje redovito mijenjanje vježbanja u smislu ponavljanja, težine, intenziteta, pa čak i vrste vježbi koje radite kako biste iskoristili sve pogodnosti. Na primjer, ako ste trkač, pokušajte cross-trening dvaput tjedno.

Michaels je velika obožavateljica intervalnog treninga visokog intenziteta ili HIIT-a, posebno za brze rezultate. Voli vježbe kao što su sklekovi i čučnjevi jer radi nekoliko skupina mišića u isto vrijeme.

Upravo se čita

Image
ekspert za prisluškivanja

'Kad mobitel uđe u ruke istražitelja, teško je sakriti poruke. Obrisane se mogu vratiti'

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
I što napraviti

Grudi u menopauzi: kakve promjene možete očekivati

Više s weba