Ima srce vatreno!

Plesačica Anny Alves: 'Živim od sambe i ne mogu bez nje'

22.7.2018. u 19:34/ Tena Šnajder

Upoznajte plesačicu Anny koja je daleki Rio de Janeiro zamijenila hrvatskom metropolom i navija jednako strastveno kao što pleše sambu

"Samba je život, samba je ljubav, ja sada živim od sambe i za sambu. Ja bez sambe ne mogu. Dok plešem sambu ja se osjećam fenomenalno, kako kaže ona vaša pjesma, neopisivo", rekla je Anny Alves, strastvena ljubiteljica sambe.

"Bila sam u Italiji, Turskoj, Portugalu pa su me prijatelji zvali da dođem ovdje i ja sam onda ostala u Hrvatskoj te sad već četiri godine živim ovdje", dodala je. 

U međuvremenu, ova egzotična ljepotica kod nas se već udomaćila. Simpatična dvadesetdevetogodišnja Anny Alves brzo je otkrila kako i Hrvati imaju ritma pa je brže bolje pokrenula vlastiti posao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam učiteljica sambe i prije dvije godine otvorila sam svoju samba školu ovdje Zagrebu. U Brazilu svi više manje plešemo od malih nogu, kako vi ovdje kažete", rekla je.

A osim što nauče plesati prije no što nauče hodati, vatreni Brazilci još u pelenama zaigraju nogomet ako treba i u vrtoglavim potpeticama. To najbolje zna njezin najbolji prijatelj Osmar. "Znamo se godinu i pol, Anny je super i super pleše. Gledamo nogomet, pijemo kave i plešemo", kaže Osmar Machado.

Upravo se čita

Image
LET 3 KOD MOJMIRE

O pobjedi: 'To su sile kozmičke zavjere, kao da nas guraju da pobijedimo na Dori, pa i na Euroviziji'

Uz to, uče i hrvatski jezik. Ovo dvoje zaljubljenika u nogomet nisu propustili nijednu utakmicu Svjetskog prvenstva, a navijali su za koga drugoga nego za vatrene. "Jako dobro ste igrali. Dečki su se doista trudili. Dali su sve od sebe. Ja sam očekivala da ćete biti prvi, ali svakako je bilo lijepo, bilo je dobro, svaka čast. Najbolji je Luka Modrić, jako dobro igra, a najzgodniji mi je Rakitić", priznala je plesačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne skriva lijepa Brazilka ni kako su joj naši dečki itekako privlačni, ali njezino je srce, na žalost čitave muške populacije, već osvojeno. 

Dakle, prava Brazilka ima tri ljubavi - svog muškarca, nogomet i sambu, a pritom je čast nastup na najvećem karnevalu na svijetu, onom u Rio de Janeiru. "To je nešto veličanstveno. Čast je nastupati tamo pred stotinu milijuna ljudi. Ima ta ulica gdje se događa karneval i sve je puno svijetla. Ta energija, ja se cijela naježim. O tome sam sanjala kao mala i san mi se ostvario", rekla je.

Iako je među mnogim djevojakama odabrana da naredne godine nastupi na brazilskom karnevalu, Anny će se u Hrvatsku, bez sumnje, vratiti.

Iako ove dvije zemlje dijeli više od devet tisuća kilometara, kad su u pitanju nogomet ili ples, i Hrvatska i Brazil praktički su iste - obje imaju srce vatreno

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Neugodna pojava

Dlake oko bradavica kod žena: koji su mogući uzroci i kako ih se riješiti?

Više s weba