Očinska ljubav

Posebna vrsta ljubavi: top pet viralnih videa očeva i njihovih malenih princeza

27.1.2017. u 18:45/ Marijana Čikić

Odnos između očeva i kćeri doista je posebna vrsta odnosa. Oni su njihovi kraljevi, a one tatine princeze. Donosimo vam top 5 viralnih videa očeva i kćeri koji će vas jako emotivno dirnuti

One su princeze njihovih svjetova! One im mogu skakati po glavi! One će uvijek i zauvijek ostati njihove malene curice. Pogledajte top pet najemotivnijih Youtube videa u režiji očeva I njihovih kćeri. 

5. MJESTO 

Tri su joj godine I tata Aaron svojoj je Analynn odlučio pokazati kako bi je u budućnosti trebao tretirati muškarac njezina života. 

Večera, šetnja, zabava – taj osjećaj da si najposebnija. Tata je postigao cilj, ali i visoko podigao ljestvicu. Njegov video do sad je pregledalo 15 milijuna ljudi. Brojka će se sigurno povećati kad se oko AnaLynne počnu motati potencijalni zetovi. 

4. MJESTO 

Bio je to prvi dan škole. Aliya u stresu, tata Ron odlučan kćerinu glavu napuniti samo pozitivnim mislima. 

"Reci, ja sam jaka! Ja sam jaka! Ja sam pametna! Ja sam pametna! Jako se trudim! Jako se trudim! Ja sam lijepa! Ja sam lijepa! … Nisam bolja ni od koga! Nisam bolja ni od koga! Nitko nije bolji od mene! Nitko nije bolji od mene! Ja sam čudesna! Ja sam čudesna! Ja sam super! Ja sam super! … Daj pet! Poljubi me!", rekao joj je tata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se ovaj video pojavio na Youtubu, Ronov primjer počeli su slijediti i drugi očevi. Jer riječi su uistinu najmoćnije ljudsko oružje. A pogledajte tek idući primjer!

3. MJESTO 

Tata Jim prati 11-ogodišnju kćer Josie do oltara. Bilo bi jako, jako čudno da iza toga ne stoji srceparajuća priča. On umire, ona slavi rođendan – i ovo je njegov dar. Neće doživjeti njezino vjenčanje, ali će joj ostaviti uspomenu do kraja života.  Tata je umro mjesec dana nakon ceremonije. Josie i mama osnovale su Zakladu za pronalazak lijeka protiv raka gušterače. 

Josie je danas 13 godina, daleko je još od udaje, ali generalnu probu neće nikad zaboraviti. Pripremite maramice i za naše mjesto broj dva!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
PRAVA PREDSTAVA

RTL Danas donosi snimku o kojoj bruji cijeli Sabor. Pogledajte kako saborska straža izvodi Grmoju!

2. MJESTO 

Tata Samuel je fotograf koji putuje na zadatak na svega nekoliko dana. Symphony su ti dani kao godine. 

Ta se ljubav teško može s ičim mjeriti. A video s našeg mjesta broj jedan trenutačno ruši rekorde gledanosti!

1. MJESTO

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clare i Dave obožavaju pjevati. Ova mala glazbena obitelj već je snimila nekoliko spotova, a 4-ogodišnju pretalentiranu curicu ganjaju razni holivudski skauti. No, ono što nju najviše veseli je zapjevati s tatom na kauču. 

Ovaj preslatki duet u manje od tjedan dana pregledalo je pet milijuna ljudi na Youtubu. Nemamo što dodati za kraj, osim pustiti vas da uživate.  

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ne može škoditi :)

Pitate se kako začeti dječaka? Onda su ovi savjeti za vas

Više s weba