'prepolovila' se u godinu dana

Potpuna preobrazba: skinula 60 kilograma jedući prženu slaninu i šnicle

Image
Foto: Instagram

Alexa je imala 145 kilograma kada je dotaknula dno i shvatila da mora poduzeti nešto

10.8.2017. u 8:50/ Život i stil

Amerikanka Alexa Fears (34) skinula je 60 kilograma jedući šnicle, slaninu i prženi sir. Oduvijek je imala problema s kilogramima i od sedme godine je na raznim dijetama.

"U školi se nitko nije htio družiti sa mnom, i tako su mi prošle i osnovna i srednja škola", rekla je Alexa koja se u pubertetu povukla u sebe, a u 20-ima zbog stresa od posla i fakulteta krenula još više jesti. 

"Svakog dana sam unosila oko 3000 kalorija. Ironija je bila u tome što su to uglavnom bili zdravi obroci, ali preobilni", kazala je. Lani u lipnju tome je stala na kraj.

"Imala sam 145 kilograma, odjeću sam kupovala u specijalnim trgovinama", požalila se Alexa koja je taman u vrijeme kada je odlučila završiti sa starim načinom života čula za ketogenu dijetu koja se temelji na povećanom unosu masti, a smanjenom unosu ugljikohodrata. Isprobala ju je, dijeta je pokazala rezultate te Alexa ne planira odustati od ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas ne mogu prepoznati svoj odraz u ogledalu, no ipak je najveća promjena u mom samopouzdanu. Sada uspravno hodam ulicom i ničega se ne sramim", kazala je Alexa.

Osim što pazi što jede, na tjedan istrči nekoliko kilometara te ode u teretanu. U samo godinu dana doživjela je poptunu preorbazbu.

Konfekcijski broj 52 zamijenila je brojem 40, puno je vedrija i zadovoljnija sobom te potiče i druge djevojke sa sličnim problemom da ga probaju riješiti na njezin način.  

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
UPRAVO ODLUČENO

Hrvati oslobođeni svih optužbi u Zambiji: 'Djeca idu s nama u Hrvatsku!'

Više s weba

Pročitajte još

Image
Spolni hormon

Koji su simptomi visoke razine estrogena kod žena, ali i muškaraca?

Više s weba