društvene mreže

Poznata blogerica objavila fotografiju nakon porođaja i priznala koliko je bila ranjiva

Image
Foto: Instagram/saraaemiliee

Mama Sara tek je kasnije objavila 'pravu' fotografiju nakon porođaja jer je priznala da je tom periodu bila jako ranjiva

31.5.2019. u 15:25/ Život i stil

Saraa Emiliee, blogerica iz Norveške, nedavno je govorila o tome kako ono što vidite na Instagramu nije nužno točan prikaz stvarnosti te osobe. Da bi dokazala svoju tvrdnju objavila je svoju fotografiju nakon porođaja, nakon dva dana u bolnici, na kojoj se vidi da je njezino tijelo upravo prošlo veliku promjenu. Objavila ju je naknadno jer je nakon porođaja objavila fotografiju na kojoj je uređena. 

"Na prvoj fotografiji koju sam objavila dva dana nakon porođaja nosila sam prekrasnu haljinu i šminku, lažne trepavice i uvojke u kosi. Ali fotografija na kojoj sam u grudnjaku, također je slikana isti dan. S jastučićima za dojke, još uvijek sam imala kontrakcije i bila sam u bolnici", napisala je blogerica Saraa Emiliee koju prati više od 220 tisuća ljudi.

Unatoč činjenici da je njezino pravo iskustvo nakon porođaja bilo drukčije od onoga koje je dijelila na društvenim mrežama, Sara kaže da nije bila spremna na toliku ranjivost koju je osjećala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon porođaja to nikada ne bih mogla objaviti. Mnogi ljudi misle da su to previše privatne strane za objavu, ali željela sam iskoristiti mogućnost koju imam i podijeliti što sam izostavila. Ova fotografija pokazuje kako stvarno izgleda moja realnost i kako sam izgledala nakon što sam prošla porođaj", kaže dalje mama za Popsugar i ohrabruje mame da je u redu pokazati stvarnost na društvenim mrežama.

Upravo se čita

Image
rat s inspektorima

Bojanje kose digla za 9 centi, šišanje za 36 i dobila kaznu od 3300 eura: 'Očajno...'

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Obratite pažnju

7 simptoma raka debelog crijeva koje nikad ne biste smjeli ignorirati

Više s weba