iznimke potvrđuju pravilo

Prekidajte sve dijetne aktivnosti: službeno je potvrđeno - muškarci više vole oble žene

20.5.2015. u 18:02/ RTL

Drage naše čitateljice - prekidajte sve dijetne aktivnosti! I službeno je potvrđeno - muškarci više vole oble žene. Istraživanja kažu da čak 78% ispitanika preferira bogati dekolte, pozamašnu guzu i koji kilogram viška. Očito se vode onom - bolje da ljulja nego da žulja

Muškarci ih vole, a većina žena želi ih riješiti. Čini se da su obline postale kamen spoticanja u muško ženskim odnosima! 

"Tko ne voli žene sa oblinama, tko? Pitanje nad pitanjem!" rekao je radijski voditelj Ivan Vukušić.

A zgodna je žena, prema mišljenju 78 posto muških ispitanika  “okruglasta” i samouvjerena. Manje su im privlačne one mršave i nesigurne! Pa, drage dame - prije nego se krenete izgladnjivati , razmislite još jednom! Obline su apsolutni must have!

"Mislim da, po meni da, meni se sviđa da žena ili cura ima obline i po meni je to prirodno, lijepo, ženstveno i senzualno", kazala jePolina Golubeva, instruktorica twerkanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poanta u tome da se izgladnjuju ljudi, pa tako i žene, nego da samo treba biti u formi Ivan Vukušić

Muškarcima su, osim što su senzualne - obline čak i senzacionalne. Oni najčešće, ma što god vi žene mislile - niti ne primjećuju višak kilograma na vašem tjelu! 

Upravo se čita

Image
ekspert za prisluškivanja

'Kad mobitel uđe u ruke istražitelja, teško je sakriti poruke. Obrisane se mogu vratiti'

"Mislim da nije poanta u tome da se izgladnjuju ljudi, pa tako i žene, nego da samo treba biti u formi. Pa što ako imaš par kila više, ali kad to ono dobro nategneš i kad dobro se napuca čovjek - to lijepo i seksi izgleda, a kad ništa ne radiš  i zapustiš se, onda ja mislim da  mi muškarci malo nismo zadovoljni", dodao je Vukušić.

Muško je zadovoljstvo pogledom na njezine obline itekako doživljavala Polina! Savršena je stražnjica njezin zaštiti znak!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je taj bok puteniji, muškarci su sve slabiji na vas. Još jedna studija ide tome u pilog. Naime, muškarci i žene ocjenjivali su ista ženska tijela. Žene su bile uvjerene da muškarci čeznu za mršavicama, dok su oni glorificirali tjelo s oblinama! No ipak - ponekad iznimke potvrđuju pravilo!

"Ako netko voli malo krupnije, ili konkretnije. Opet može biti limitiran, mora biti stvarno u jako velikoj formi da seksualni život bude jako zabavan jer su ove spomenute mršavije i fleksibilnije u mnogo čemu zanimljivije, ja bih njima tu i dao prednost ", kaže Vukušić.

Rekacije koje iz dana u dan izazivaju i svjetske zvijezde poznate po  oblinama neka vam budu poticaj da hranu ne gledate samo po izlozima, već da njome počastite i svoje nepce. Muškarci će vas, sudeći prema svemu, upravo za to nagraditi komplimentima! 

Više s weba

Pročitajte još

Image
nekoliko listića za zdravlje

Pomoć iz vrta: čaj od lovora spašava kašljem izmučena pluća

Više s weba