Bravo mali

Preslatka beba prekinula mamu i tatu dok pokušavaju vježbati jogu - i pokazala par trikova

Image
Foto: Twitter/Samantha Sophia‏

Izgleda da klinci nisu čitali sve one nevjerojatno informativne članke koji nam govore da djeca mogu imati koristi od joge

4.7.2017. u 11:20/ Život i stil

Dobili ste bebu, postali ste mama, uživati u svakom trenutku. Ali bi htjeli ponekad i par minuta za sebe. Pokušavate postati bolji i vratiti se u formu, ali vaše dijete možda baš i nije skroz za tu ideju.  

To se dogodilo ovom mami i tati. Njihova preslatka beba prekinula ih je u vježbanju joge i pokazala kako bebe ne pregovaraju...s nikim...nikad...

Izgleda da klinci nisu čitali sve one nevjerojatno informativne članke koji nam govore da djeca mogu imati koristi od  joge. Zapravo, studija koju je proveo Harvard Medical School otkrila je da su djeca koja su se bavila redovitom jogom imala bolje mentalno zdravlje kao adolescenti.

Uzimanje vremena za usporavanje, duboko disanje, rastezanje, dokazano pomaže kod kronične boli, anksioznosti, fleksibilnosti... No izgleda da ni dijete u videu koje je podijelila blogerica Samantha Sophia na Twitteru, nije dobilo dopis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mama i tata vježbaju, a dječačić trči okolo, gleda ih, upada u vježbu i koristi njihova tijela kako bi i sam vježbao. Preslatkooooo!

Upravo se čita

Image
IZNENAĐUJUĆA REAKCIJA

Poznati hrvatski olimpijac stao u obranu MMA borca s Platka: 'Branio se, nije prvi napao'

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
nekoliko listića za zdravlje

Pomoć iz vrta: čaj od lovora spašava kašljem izmučena pluća

Više s weba