moguće je

Saznajte načine kojima ćete skratiti trajanje mjesečnice

Image
Foto: Thinkstock

Svaka se žena barem jednom našla u situaciji u kojoj je htjela barem malo ubrzati mjesečnicu. To je moguće, a vi saznajte kako

1.9.2018. u 18:17/ Život i stil

Mjesečnica može itekako utjecati na vaše planove ukoliko se pojavi u krivo vrijeme. No, postoje li načini da se ubrza njezino trajanje ili zaustavi jednom kada dođe? 

Veliki i važan događaj je za nekoliko dana, godišnji se bliži, a planirali ste otići na more. Naravno, ne želite da vam mjesečnica bude dodatni problem i želite ubrzati njezino trajanje. Ne postoje sigurni i stopostotni načini koji bi zaustavili mjesečnicu, no postoje oni koji će ubrzati "izlazak" krvi iz maternice što ujedno i skraćuje razdoblje trajanja.

Image
Foto: Thinkstock
Image
Thinkstock

(FOTO: Thinkstock)  

1. Orgazam 

Seks ili masturbacija koja vodi do orgazma može stimulirati kontrakcije maternice čime ona brže izlučuje krv. Samim time razdoblje može kraće trajati. 

2. Izbjegavanje tampona 

Tamponi upijaju menstrualnu krv, ali mogu i blokirati i usporiti tok krvi iz vagine, što može usporiti dolazak završetka.

3. Kontracepcijske pilule 

Žene koje konzumiraju kontracepcijske pilule mogu planirati menstrualni ciklus. Iako preskakanje uzimanja tableta poremeti razinu hormona u krvi, što je i razlog skraćivanja mjesečnice, sam postupak nije zdrav, ali ni sto posto pouzdan. 

Pročitajte još: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​​   

Više s weba

Pročitajte još

Image
Povećajte kvalitetu

Hrana za spermu: kako poboljšati plodnost na prirodan način

Više s weba