OGLAS

veselo majčinstvo

Sedam 'problema' koje razumiju samo mame u tridesetima

Image

Modern Family

Foto: Instagram/abcmodernfam

Biti mama uvijek je veselo i zabavno iskustvo, ali ako imate malu djecu u tridesetima možda su neke stvari još zabavnije

12.2.2019. u 10:00/ Život i stil

Kada smo bili djeca, mame u tridesetima izgledale su jako odraslo i iskreno - mame i tate koji imaju odgovore za sve. Sada ako ste mama male djece u tridesetima znate da sve to nije lagano. Borba je velika, a niste tako mirni i puni odgovora kao što vam se možda činilo. Donosimo popis samo nekih stvari koje će razumjeti mame u tridestima:

1. Vaše omiljene pjesme sviraju na 'starim stanicama'

Ne prepoznajete polovicu ljudi koji nastupaju na Grammyju i ne znate pjesme Taylor Swift. Kada su Backstreet Boysi prestali svirati?


2. Ne znate gdje kupovati odjeću

Šetnja po trgovinana za odrasle izaziva u vama osjećaj da ste kao dijete bez nadzora kojemu je potrebna mama. Vjerojatno je to razlog zašto su tajice u modi.

3. Većina vaših društvenih događaja uključuje predškolce

Napravili ste planove sa svojim prijateljicama, a onda ste sve morali otkazati jer se dijete razboljelo. Naravno, propali su i planovi s vašim suprugom jer je dadilja otkazala. Iskreno, izlazak za vas znači da će vaša zabava vjerojatno početi u deset ujutro i da su djeca sigurno na njoj.

4. Pojavljuju se iznenadni bolovi

Nekada ste mogli vježbati u teretani i biti bez bolova sljedećeg dana, ali sada vaše tijelo ima preko tri desetljeća. Odjednom dok mijenjate pelene, predugo nosite bebu ili spavate u lošem položaju osjećate bol koja dugo neće proći.

5. Borite se s borama i prištićima u isto vrijeme

Vrijeme je kad se vide prve bore na vašem licu, ali naravno i prištići se još uvijek pojavljuju. Koristite kreme protiv akni, ali i kremice za bore oko očiju. 

6.  Vaš mjehur nije što je nekad bio

Je li to zato što su trudnoće ipak malo uništile vaš mjehur? Ili zbog toga što konzumirate velike količine kave kako ne biste osjećali nedostatak sna? Ili možda morate ići češće na zahod jer to i vaša djeca čine. Tko zna, ali važno je da uvijek znate gdje se nalazi zahod.


7.  Mlađe mame vas pitaju za roditeljski savjet

Nemojte ih preplašiti tako što ćete ih upoznati s činjenicom da čak i ako ste stariji, jedino što imate je vlastito iskustvo i vjerovanje svojoj procjeni. Umjesto toga, divite im se i pokažite im da je odlično biti mama u tridesetima.

Pročitaje još: 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks

Više s weba

Pročitajte još

Image
Božićne težine teško se riješiti

Za jednu šalicu kuhanog vina potrebne su 44 minute hoda, za tipičnu božićnu večeru sat i 44 minute trčanja


Više s weba