Možete li izdržati?

Slavna trenerica otkrila trening za koji nemamo izgovor: traje minutu, a nije nimalo lak

Image

Jillian Michaels, popularna fitness trenerica, pokazala je jednominutni trening za sve koji nemaju vremena

30.12.2018. u 11:50/ Život i stil

Zauzete mame i tate, studenti i oni koji rade nekoliko poslova - izgovora više nema jer je Jillian Michaels, za Parents,  predstavila jednominutni trening zbog kojeg ćete se uznojiti, a nećete izgubiti vrijeme. 

Reality zvijezda i fitness trenerica uz to je i majka pa zna koliko je teško u dan uključiti i trening. Nedavno je podijelila kratku, vrlo intenzivnu rutinu koja je odlična za sagorijevanje kalorija, ubrzavanje metabolizma i vašeg zdravlja."Svi znamo da mame nemaju vremena za trošiti. Trebamo organizirati naš dan najučinkovitije što možemo i zato je trening s najviše metaboličkih tehnika idealan za rezultate u kratkom vremenu."

Ova kratka rutina kombinira HIIT ( high intensity interval training) intervale i vježba nekoliko grupa mišića. Svaki interval traje 10 sekundi i vjerujemo da ćete se itekako uznojiti do kraja minute. 

Međutim, imajte na umu da je ovo idealno za ubrzavanje metabolizma, ali za značajne rezultate potrebno je uključiti raznovrsne, duže treninge i fokusirati se na pravilnu prehranu. 

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Povećajte kvalitetu

Hrana za spermu: kako poboljšati plodnost na prirodan način

Više s weba