kad um ne voli tijelo

Svoju borbu s anoreksijom fotografira i objavljuje na Instagramu kako bi pomogla drugima

Image
Foto: Instagram/my_life_without_ana

Anoreksija i bulimija uzimaju sve više žrtava, a najranjiviji su djeca i mladi. Oporavak od ove psihičke bolesti jako je težak i dugotrajan

6.2.2018. u 12:26/ Život i stil

Svoju dugogodišnju borbu s anoreksijom s javnosti je odlučila podijeliti britanska studentica Connie Inglis koja se s ovim poremećajem nosi od svoje desete godine. dana su joj 23.

Prije dvije godine je hospitalizirana i liječnicu su joj predviđali samo nekoliko tjedana života. U bolnicu je došla s kilažom petogodišnjeg djeteta.

"Nije mi bilo stalo ni do života ni do smrti. Samo sam htjela izgubiti na težini. Došla sam do toga da boravak u bolnici nije bio dovoljan. Jedino što je moglo zadovoljiti moju anoreksiju bio je prestanak rada mog srca", iskreno će Connie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je na Instagramu počela objavljivati fotografije oporavka od bolesti kako bi ohrabrila ostale koji se bore s poremećajima u prehrani te ih potaknula da zavole svoje tijelo. "Volim pomagati drugima, osobito onima koji prolaze kroz što i ja, da shvate da nisu sami u toj borbi", poručuje studentica iz Leedsa koju na instagramu prati preko 87.000 ljudi.  

Upravo se čita

Image
akcija traganja i spašavanja

Hrvatske postrojbe civilne zaštite stigle u Hatay. Započeli potragu za žrtvama

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
žensko tijelo

Menstruacija poslije poroda: Što očekivati i kada stiže?

Više s weba