Zašto ne :)

Tata 'podojio' novorođenče jer mama nije mogla i osvojio srca diljem svijeta

Image
Foto: Facebook/Maxamillian Kendall Neubauer

Fotografija tate iz Wisconsina kako 'doji' svoju novorođenu kćer, uz pomoć posebnog sustava, rastopila je srca diljem svijeta

4.7.2018. u 14:15/ Život i stil

Maxamillian i April Neubauer su ponosni roditelji male Rosalije, njihove "čudesne bebe". U jednom trenutku, April je mislila da nikada neće imati djecu zbog sindroma policističnih jajnika.

Tijekom poroda April je imala više napadaja. Beba je na svijet došla carskim rezom, a mama je prebačena u jedinicu intenzivne njege da se oporavi.

April je napravila plan poroda koji je uključivao je dojenje odmah nakon porođaja, ali zbog komplikacija, nije mogla. To nije zaustavilo medicinsku sestru Cybil Martin-Dennehy od ispunjena njezine želje.

Dala je tati Maximillianu da nahrani djevojčicu uz pomoć dopunskog sustava za dojenje. Donijela je lažni štitnik za bradavice, cjevčicu za hranjenje, špricu i adaptirano mlijeko.

Maximillian je stavio "uređaj" i pružio svojoj kćeri prvi obrok - točno ispod njegove "mama" tetovaže. Fotke Maksa kako "doji" svoji kćer  dojenja njegove kćeri dijelile su se gotovo 30.000 puta s čestitkama koje dolaze iz cijelog svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Lak za nokte

Oprezno s lakiranjem: znate li koliko otrova sadrži jedan lak za nokte?

Više s weba