bravo!

Tati djevojčice prerušene u superjunaka rekli da odgaja lezbijku, a on oduševio odgovorom

Image
Foto: Reddit/Jonesy27

Dok je većina sa simpatijama gledala na djevojčicu prerušenu u junaka iz akcijskih filmova, netko se našao prozvan upozoriti oca da od kćeri radi lezbijku

8.11.2018. u 8:46/ Život i stil

Tata djevojčice koja se za Noć vještica prerušila u svog omiljenog junaka Thora, oduševio je društvene mreže odgovorom na jedan od komentara pod fotografijom svoje kćeri koju je ponosno objavio na Redditu.

Image
Foto: Reddit/Jonesy27
Image
Reddit/Jonesy27

(FOTO: Reddit/Jonesy27)

I dok je većina sa simpatijama gledala na djevojčicu prerušenu u junaka iz akcijskih filmova, netko se našao prozvan upozoriti oca da od kćeri radi lezbijku. "To što radiš je pravi način da stvoriš lezbijku. Bolje na vrijeme ispraviu pogrešku", napisao je korisnik pod imenom Someecards. 

"Misliš da ima nešto loše u tome da moja djevojčica izraste u lezbijku? Kao njezin otac, jedino što ja želim je da ona izraste u zdravu i sretnu osobu. Ako bude gej i ako zbog toga bude sretna - neka bude", napisao je otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebali biste se pogledati u ogledalo i zapitati  želite li zaista biti osoba koja pokušava uvrijediti šestogodišnjakinju, očigledno sretnu jer je odjevena u svog omiljenog superjunaka", zaključio je.

Nakon ovakve reakcije, osoba je izbrisala svoj komentar, ali očev odgovor je ostao i izazvao brojne pozitivne komentare poput: "Ovo je otopilo moje srce. Hvala ti. Ti si divan tata".

Upravo se čita

Image
nekima će se svidjeti

Od danas pojeftinjuju neke cigarete, Carinska uprava objavila tablicu

"Djeca bi trebala biti slobodna igrati se s igračkama u kojma uživaju. Igračke ne bi smjele biti obilježene spolom. Na ovaj način igre djeca stječu više vještina", objašnjava razvojna psihologinja Laura Zimmermann. 

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
I što napraviti

Grudi u menopauzi: kakve promjene možete očekivati

Više s weba