Veliko srce

Traži pomoć kako bi donirala svoje izdojeno mlijeko bebi koja je ostala bez mame

Image
Foto: Thinkstock

Osim što pomaže obiteljima, donira mlijeko i lokalnim mamama i bankama mlijeka, koje ga zatim distribuiraju diljem zemlje

5.2.2018. u 11:40/ Život i stil

Mama iz Oregona provodi par sati dnevno kako bi izdojila majčino mlijeko za donaciju obiteljima kojima je potrebno. Sad je na svojoj YouCaring stranici, Elisabeth Anderson-Sierra, podijelila priču o bebi iz Portorika koja treba njezinu pomoć.

Guardín Sosa, tata malene Amaris i novorođenog sina Joaquína, ostao je udovac nakon što je Joaquínova majka, Maria Cristina, preminula nakon teškog porođaja, ostavljajući svoju prekrasnu obitelj.

"Guardín je otac koji želi napraviti najbolje za svoju djecu nakon gubitka supruge tijekom teškog porođaja", napisala je Anderson-Sierra. "On radi ono za što vjeruje da bi njegova žena željela za njihovog sina ... To znači pružiti mu majčino mlijeko."

Image
Foto: youcaring.com
Image
youcaring.com

(FOTO: YouCaring/Elisabeth Anderson-Sierra)

Sad tata plaća nevjerojatnih 750 dolara tjedno za dostavu mlijeka iz SAD-a, što je cijena s popustom. Elisabeth mu želi pomoći i zamolila je ljude da se uključe malih donacijama kao bi Joaquín mogao dobijati majčino mlijeko do svoje prve godine. Majčino mlijeko za sve bebe: osniva se banka humanog mlijeka u Hrvatskoj

Elisabeth je ranije objasnila za People zašto donira majčino mlijeko: "Ovo je moj način da budem aktivna u zajednici i dajem natrag čovječanstvu, pa je to rad iz ljubavi", istaknula je, dodajući da se čak 10 sati dnevno izdaja, pakira mlijeko i surađuje s bankama majčinog mlijeka kako bi im isporučila što više zaliha svog majčinog mlijeka. Osim što pomaže obiteljima kao što je Sosina, donira mlijeko i lokalnim mamama i bankama mlijeka, koje zatim distribuiraju mlijeko diljem zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elisabeth Anderson-Sierra ima sindrom hiperlaktacije, što znači da njezino tijelo proizvodi veliku količinu majčinog mlijeka koje izlazi brzo i snažno, odnosno curi ili prska u mlazu. Ako se proizvodi previše mlijeka, kontrola 'proizvodnje' može biti teška. Stalni umor, curenje mlijeka, težina i bol u grudima te poremećaji spavanja problemi su s kojima se ova mama mora nositi. No, pronašla je savršenu ravnotežu: zahvaljujući hiperlaktaciji pomaže bebama i obiteljima kojima je potrebno.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Važan hormon

Nizak progesteron: koji su uzroci i moguće komplikacije

Više s weba