Tri srca

U obitelji Jurić sve se množi s tri, pa i sreća

6.12.2019. u 11:00/ Život i stil

Zamislite da nakon vijesti da ćete postati roditelji, ultrazvuk signalizira da čekate trojke. Medicinsko čudo, senzacija, trostruki troškovi?

Iako demografska slika Hrvatske nije blistava, u posljednjih je nekoliko desetljeća broj višeplodnih trudnoća u porastu. Od ukupno 36.101 poroda u 2017. godini bilo je 611 blizanačkih poroda, a 9 poroda je bilo s troje djece. Sretna priča ispričana kroz projekt Radenske: Naša tri srca za vaša tri srca, započela je 2018. godine, kada su čak sedam puta slavili rođenje trojki i isto toliko puta poklanjali prekrasna kolica, nastavila se i ove, a uskoro kreće i u novu 2020. godinu

Zamislite da nakon vijesti da ćete postati roditelji, ultrazvuk signalizira da čekate trojke. Medicinsko čudo, senzacija, trostruki troškovi? Vjerojatno bi vam mnogo toga prošlo kroz misli. Sigurno je i obitelji Jurić,  koja je ove godine primila takvu vijest znala da će uskoro sve što rade, misle i planiraju biti trostruko intenzivnije, sretnije i veselije. Ova obitelj kaže da se sve množi s tri, pa i sreća! „Nismo vjerovali! Trudnoća nije bila planirana i bili smo uzbuđeni jer su nam prvo rekli kako čekamo blizance. Tek u 12. tjednu rekli su nam da su trojčeki“, objašnjava obitelj Jurić. „Sve se utrostručilo, osim slobodnog vremena!“, progovara mladi par koji osim tri sina ima i mlađu kći, Miu.

Image
Foto:
Image

Jednako kao što su pomogli i obitelji Jurić, tvrtka Radenska, idejni začetnik i organizator nacionalnog projekta „Naša tri srca za vaša tri srca!“ će i ostalim roditeljima trojki i u 2020. godini ekonomski olakšati trostruki početak posebnim i prijeko potrebnim darom – dječjim kolicima marke Peg Perego Triplette Elite, uz komplet autosjedalica Primo Viaggio SL Luxe. Projekt od samog početka podržao je i Babycenter Hrvatska prigodnim darovima za obitelji trojčeka. Više o projektu potražite  na: www.trojceki.hr.  

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pokazatelj problema

Bol u prsima na desnoj strani: koji su mogući uzroci

Više s weba