Otvara sva vrata

U samo 7 sekundi stvorimo prvi dojam o osobi - a veliku ulogu igra osmijeh

Image
Foto: Thinkstock

Nepravilni zubi, oni pokvareni, ili nedostatak samo jednog zuba, kroz godine, može imati ogroman utjecaj na našu psihu i samu sliku koju imamo o sebi

29.8.2018. u 9:19/ Život i stil

Činjenica da iz dana u dan gledamo identičnu sliku u ogledalu, a ništa ne poduzimamo stavlja nas i naše samopouzdanje u kritičan položaj, a možda najgore od svega je što nama ta slika postaje normalna – kroz neko vrijeme više ni ne primjećujemo da je nešto 'krivo'. Dok nas istovremeno samopouzdanje koči u sve više socijalnih kontakata i u konačnici ostvarenju svojeg potencijala.

Nije li to jedna od onih stvari koje bi trebali osvijestiti, pogotovo danas u vrijeme velikog napretka estetske dentalne medicine? Zub ili zubi koji nedostaju vječiti su podsjetnik da skrivamo svoj  osmijeh pred drugima, a samim time smo oduzeli jedinu šansu za ostavljanje dobrog prvog dojma.

Image
Foto: Thinkstock
Image
Thinkstock

(FOTO: Thinkstock)

Od sada je moguće imati potpuno novi osmijeh u samo jednom posjetu stomatologu zahvaljujući metodi - ALL-on-4-. Upravo je zadivljujuća činjenica da pacijenti koji su ostali bez zubi ili dijela zubi, s ovim tretmanom nakon samo 24 sata dobivaju potpuno nove zube i blistav osmijeh pri izlasku iz stomatološke ordinacije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o metodi ugradnje fiksno-protetskog nadomjestka fiksiranog na samo četiri najkvalitetnija titanska Nobel biocare implantata unutar 24 sata. To ju čini brzom i minimalno invazivnom, a bezubi ili djelomično obezubljeni pacijenti tako nakon samo jednog posjeta dobivaju fiksni most koji zadovoljava sve funkcijske i estetske zahtjeve samog pacijenta.

Ovaj revolucionarni tretman u stomatologiji među prvima u Hrvatskoj počeo provoditi dr.med.dent. Marko Miličić, specijalist oralne kirurgije i implantologije iz stomatološke poliklinike TIM DENT Miličić. Zahvaljujući iskustvu ugradnje više od 5000 implantata godišnje, uspješno riješenim najzahtjevnijim slučajevima dentalne implantologije, dr. Marko Miličić ubraja se među vodeće hrvatske oralne kirurge. Ono što je pacijentima svakako najvažnije je da sam zahvat traje vrlo kratko, a nakon samo jednog posjeta oralnom kirurgu pacijent unutar 24sata od operacije dobiva fiksni most i funkcionalne zube.

Upravo se čita

Image
KOMENTAR MOJMIRE PASTORČIĆ

Kada nekog tko leži na tlu svom snagom udarite nogom u glavu - to je prekršaj. To nas je naučila hrvatska policija

U samo jednom danu imat ćete osmijeh na kojem će vam svi zavidjeti, naglašava dr. Miličić.  Zapamtite, sve što možemo učiniti za sebe, investicija je u bolju budućnost i osobni napredak, a samopouzdanje je glavni sastojak svih uspjeha. Lijepi i blistav osmijeh direktna su investicija u naše samopouzdanje. A svaki osobni napredak i uspjeh ne može započeti bez tog čarobnog sastojka.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
prirodni utjecaji

Mit ili istina: Utječe li pun mjesec na naše spavanje?

Više s weba