Novi dizajn korica

Uljepšajte povratak u klupe s novim bilježnicama s potpisom Mirjane Mikulec

Image
Foto: Saša Lisjak

Kraj ljeta obično obilježava i početak slatkih briga oko povratka u školske klupe. Ipak, mnoštvo gradiva i obveza lakše je podnijeti uz lijepe i praktične bilježnice

28.8.2018. u 12:10/ Život i stil

Kako bi sve bilješke bile organizirane i sa stilom pobrinula se poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec. Učenike očekuje pet novih dizajna korica u dvije varijante – s crtama i s kockicama.

Nakon što je prošle godine inspiraciju pronašla u raznim materijalima i popularnim uzorcima s kojima se kao dizajnerica interijera susreće na dnevnoj bazi, Mirjana Mikulec ove je godine ideje potražila u grafikama i ilustracijama. Najveću pomoć, ali i najviše kritika uputile su joj njezine kćeri koje i same pohađaju školu pa najbolje poznaju ukus i interese svojih vršnjaka. 

Image
Foto: Saša Lisjak
Image
Saša Lisjak

(FOTO: Saša Lisjak)

"Imam sreće pa za sve školske trendove vrlo brzo saznam od  Mateje i Mije. Jedna ide u osnovnu, a druga u srednju školu pa obje znaju kako diše njihova generacija. Jako sam zadovoljna ovogodišnjim bilježnicama i nadam se da će učenicima biti pravi gušt učiti iz njih",  zaključuje dizajnerica interijera koja osim bilježnica, potpisuje i liniju mirisnih svijeća, ručnika, posteljine i drugih dodataka za dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
informirajte se

Čajevi u trudnoći: koje smijete, a koje ne smijete piti dok čekate bebu

Više s weba