spektakularno natjecanje

Uživajte u umijećima vrhunskih sauna majstora!

Image
Foto: PR fotografije

Spektakularno natjecanje u izvođenju programa u finskim saunama u kojem možete sudjelovati i sami te svojom bodovnom ocjenom odlučiti o najboljem izvedenom programu, tj. najboljem SAUNA MAJSTORU.

20.2.2014. u 19:24/ Promo članak

Dana 1. ožujka s početkom u 11:00 sati najveći Svijet sauna u Hrvatskoj pripremio je posebno iznenađenje za sve ljubitelje saunanja, veliko natjecanje SAUNA MAJSTORA na kojem će biti predstavljeno preko 20 sauna programa i 14 vrhunskih sauna majstora koji će kreirati posebne programe te prezentirati svoje umijeće.

Image
Foto: PR fotografije
Image
PR fotografije

Programi će se odvijati u programskoj i panoramskoj sauni gdje će sauna majstori goste iznenaditi svojom kreativnošću i maštovitošću. Natjecanje je pojedinačno i ekipno tako da posjetitelje Svijeta sauna očekuje i posebno iznenađenje između 13:00 i 17:00 sati u panoramskoj sauni.

Image
Foto: PR fotografije
Image
PR fotografije

Ovakvo natjecanje jedno je od prvih natjecanja u Hrvatskoj gdje će snage odmjeriti sauna majstori iz Terma Tuhelj i Terma Olimia pod budnim okom predstavnika AUFGUSS WM, udruge koja okuplja najbolje terme u Europi koji su i sami organizatori svjetskog natjecanja u izvođenju programa u saunama koje se svake godine održava na drugoj lokaciji, a 2013. godini održano je u Berlinu.

Ovim događanjem, Terme Tuhelj natječu se za mjesto u udruzi najboljih terma u Europi.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
informirajte se

Čajevi u trudnoći: koje smijete, a koje ne smijete piti dok čekate bebu

Više s weba