Mali reporteri

Vaši klinci žele biti novinari? Sad mogu učiti od najboljih

Image
Foto: Thinkstock

Sve tajne novinarskog zanata u novinarskoj radionici 4SOBE otkrit će im Ana Miščević, Marija Pajić i Dorijan Elezović, dugogodišnji televizijski novinari

7.3.2017. u 10:00/ Život i stil

Sanjaš o novinarskoj karijeri, voliš pisati i razgovarati, želiš se kreativno izraziti pod vodstvom medijskih stručnjaka? Imamo nešto baš ZA TEBE, točnije za tvoje klince i klinceze stare od 10 do 16 godina

Tko ili što je kraljica novinarstva? Kako od vijesti nastaje velika priča? Otkrivamo sve tajne novinarskog zanata u novinarskoj radionici 4SOBE! Zahvaljujući MALIM REPORTERIMA vaši malci će se naći u ulozi novinara i reportera. 

Cilj novinarske radionice ogleda se u svladavanju novinarskog umijeća kao vještine medijskog izražavanja, korištenja informatičkih tehnologija, kao i obrade tekstova i fotografije. Također, polaznici radionice će se upoznavati s čarima novinarske profesije, funkcioniranjem i organizacijom tiskanih i elektronskih medija. Kroz predviđen plan Ane Miščević, Marije Pajić i Dorijana Elezovića, dugogodišnjih televizijskih novinara, svi polaznici će do kraja radionice savladati osnovne oblike novinarskog izražavanja, kroz teorijska predavanja i praktične radove. 

Image
Foto: 4sobe
Image
4sobe

Tijekom trajanja radionice, svaki polaznik će naučiti kako odgovoriti na pet novinarskih pitanja:  TKO? ŠTO? GDJE? KAD? KAKO? 

Analizirajući lokalne i nacionalne medije, polaznici će naučiti kako razmišljati na novinarski način, a posjet medijima će im omogućiti da vide kako novinarstvo funkcionira i u praksi.

Sve dodatne informacije potražite na broju mobitela 091 198 7007 ili na e-mail adresi info@4sobe.hr! Početak radionice je predviđen krajem ožujka/početkom travnja 2017. godine.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bezglutenska radost

Donosimo pet gluten-free recepata blogerice Adrijane Bručić koja razbija iluziju o prehrani bez glutena

Više s weba