pripreme za ljeto

Vježbajte s Monikom Imerović: Uz ove vježbe vrlo brzo ćete imati ravan trbuh

11.4.2019. u 15:15/ Život i stil

Monika Imerović, uspješna fitness instruktorica, odlučila je našim čitateljicama pokazati kako uspješno oblikovati tijelo

Svaka žena želi imati trbuh bez masnih naslaga i oblikovane trbušne mišiće. Uz video i opise vježbi sve to možete učiniti i kod kuće. 

Vježbajte svaki dan uz naš video, obavezno pročitajte i upute Monike Imerović kako biste vježbe uvijek izvodili pravilno i uz dovoljan broj ponavljanja. Sretno!

1. CRUNCH TRBUŠNJACI
Lezite na leđa sa savijenim nogama u koljenima i stopalima na tlu. Podignite ramena i torzo što je više moguće, ali bez podizanja leđa s poda. Zadržavajući kontrakciju trbušnih mišića, dovedite torzo u početni položaj. Vježbu ponovite 20 puta u 4 serije s pauzom od 60 sekundi.

2. PODIZANJE NOGU

Image
pripreme za ljeto

Vježbajte s Monikom Imerović: Vježbe za čvrstu i oblikovanu stražnjicu

Image
pripreme za ljeto

Vježbajte s Monikom Imerović: Vježbe za čvrstu i oblikovanu stražnjicu

Legnite na pod dok ruke držite sa strane, dlanovima okrenutim prema tlu. Podignite noge u zrak s lagano savijenim koljenima, privlačeći ih prema prsima i nakon toga se vratite u početni položaj. Ako vam je potrebna dodatna podrška u donjem dijelu leđa, ruke možete staviti ispod vaše stražnjice. Vježbu ponovite u 3 serije po 10 ponavljanja s pauzom od 60 sekundi. Pri spuštanju nogu, pokušajte ne dodirivati tlo.​

3. PEDALIRANJE
Legnite na leđa, a noge savijte u koljenima sa stopalima na tlu. Podignite glavu i ruke stavite iza glave. Podižite glavu i ramena, ali tako da desni lakat ide prema lijevom koljenu i obratno. Stražnjica i donji dio leđa moraju biti čvrsto na podu. Svaku stranu ponovite 10 puta u 4 serije s pauzom od 60 sekundi.

4. ŠKARICE
Legnite na pod dok ruke držite sa strane, dlanovima okrenutim prema tlu kako bi se što bolje stabilizirali dok izmjenično podižete i spuštate jednu pa drugu nogu s lagano savijenim koljenima, privlačeći ih prema prsima. Ako su vam trbušni ili leđni mišići slabi, pritišćite dlanovima pod ili ruke stavite ispod stražnjice. Vježbu izvodite 45-60 sekundi u 3 serije s pauzom od 60 sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. TOE TOUCH
Legnite na leđa i podignite obje noge lagano savijene u koljenima. Ruke držite ispružene cijelo vrijeme i podižite tijelo od podloge prema nogama. Podignite svoje noge što je više moguće, dok u isto vrijeme podižete torzo prema njima dosežući rukama prste na nogama. Vratite se u početnu poziciju i ponovite pokret 10-15 puta u 4 serije s pauzama od 60 sekundi.

Naša poznata fitness instruktorica će pokazati još puno vježbi koje možete raditi kod kuće. Uskoro stiže novi video!

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
on vrijeđa građane

Umirovljenici Milanoviću: ' Zbog omalovažavanja Dana državnosti zasigurno ste izgubili potporu mnogih umirovljenika'

Više s weba

Pročitajte još

Image
balans je ključan

Višak testosterona kod žena: kad ženskim tijelom zavlada muški hormon

Više s weba