OGLAS

obiteljski odnosi

Zašto je važno jednom godišnje negdje otputovati s mamom?

Image

mama i kćer

Foto: www.pixabay.com

Obiteljske i poslovne obveze mogu vas razdvojiti u svakodnevnom životu, pa je lijepo provesti vrijeme zajedno i stvoriti nove uspomene

28.6.2020. u 8:13/ Život i stil

Bez obzira imate li svoju obitelj ili bliske prijatelje s kojima obično putujete, i vaša mama treba biti osoba s kojim ćete uživati na putu. Bez obzira radi li o velikom putovanju ili samo vikendu na moru, putovanje s mamom je posebna avantura. Donosimo šest razloga zašto biste trebali planirati jednom godišnje ovakvo putovanje:

1. Oboje ćete biti izvan zone udobnosti


Za razliku od toga kada se posjećujete po kućama, nitko neće biti zadužen ili odgovoran za sve zadatke. Morat ćete raditi kompromise tijekom planiranja putovanja i biti otvoreni za sve opcije. Oboje ćete se vjerojatno odlučiti za stvari koje niste prije činili. Izlazak iz zone udobnosti nije samo uzbudljiv i koristan dio putovanja, nego je i odlična prilika za jačanje vašeg odnosa.

2. Naučit ćete puno o sebi

Putovanje pruža savršenu priliku da se bolje upoznate, ne samo u odnosu roditelj - dijete, nego kao odrasle osobe. Osim toga, s novim iskustvima i aktivnostima defintivno će se pojaviti teme o kojima prije niste razgovarali, a kada budete bili na odmoru imat ćete i priliku o njima razgovarati.

3. Oboje ćete ispuniti neke svoje želje

Putovanja na koja ćete otići sa svojom majkom mogu biti velika (odlazak u Italiju za rođendan) ili mali (vikend na eko imanju u vašoj blizini), ali bez obzira na to bit će posebno. Zajedno osmislite vaš put jer ćete tako više uživati.


4. Vrijeme kada ćete moći riješiti probleme

Naravno da to neće biti istinito za svaku mamu i njezino dijete, ali u većini slučajeva moglo bi to biti putovanje u kojemu ćete oboje moći pričati o nekim stvarima. Ako imate neke nesuglasice ovo će biti pravo vrijeme da razgovarate o njima, u ležernoj šetnji ili tijekom posjeta muzeju svakako je da ćete biti opušteniji.

5. Zabavno druženje

U svakodnevnom životu obiteljske i poslovne obveze mogu vas razdvojiti, pa je lijepo provesti vrijeme izvan svega toga. Dobit ćete priliku za otvoreni razgovor o obiteljskim problemima i obvezama. 


Upravo se čita

Image
NBA SPEKTAKL

Jokić i Nuggetsi pokvarili večer Kevinu Durantu: Igrač Sunsa našao se na popisu elitnih igrača

6. Stvorit ćete posebne uspomene

Iako nitko od nas to ne želi izreći, putovanje s mamom neće uvijek biti opcija. Čak i jedno zajedničko putovanje može biti blagoslov u godinama koje će doći. Ostat će vam razgovori i sjećanja koje su stovreni u "samo vašoj situaciji". Fotografije i priče ostat će s vama zauvijek. Postoji li nešto bolje od toga?

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​


Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks

Više s weba

Pročitajte još

Image
Božićne težine teško se riješiti

Za jednu šalicu kuhanog vina potrebne su 44 minute hoda, za tipičnu božićnu večeru sat i 44 minute trčanja


Više s weba