Priča koju morate zapamtiti

Žena je slučajno vidjela kako izgleda 'photoshoot' mame i kćeri na bazenu i shvatila cijenu savršene instafotke

Image
Foto: Thinkstock

Mama je uživala na bazenu s vlastitim djetetom kad je uočila neobičnu situaciju

22.7.2019. u 11:10/ Život i stil

Ponekad što bolju Instagram fotku okinemo to se bolje osjećamo oko nas samih. Isto tako nam samopouzdanje može i drastično pasti zbog uspoređivanja s drugim ljudima. Savršene fotografije slavnih najčešće nemaju veze sa stvarnim životom, a u to se uvjerila mama šestero djece, Jen Flint, koja je na svom Facebooku objavila važnu priču koju je prenio BrightSide.

Flint je, naime, svjedočila stvaranju savršenih Instafotki mame i kćeri na bazenu na kojem je bila sa svojim djetetom. 

"Jučer sam bila na bazenu i uočila mladu mamu i njezinu malu kćer kako ulaze na bazene odjevene u iste kupaće kostime. Mama, koja je imala savršene kovrče, pričala je na mobitel nekoliko minuta dok je njezina kći pokušavala ući u bazen", započela je Flint. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Daleko od savršenog Instagrama: Život s djecom bez filtera

Image
Foto: Pexels
Image
Pexels

(FOTO: Pexels)

Upravo se čita

Image
rat s inspektorima

Bojanje kose digla za 9 centi, šišanje za 36 i dobila kaznu od 3300 eura: 'Očajno...'

"Zatim je prekinula poziv te počela slagati dječje igračkice, kremu za sunčanje i ručnike koji su također bili 'matching.' Kad je našla pravi kut i svjetlo, izvadila je tripod i okinula nekoliko selfieja s kćeri. Malena je počela tražiti da idu u bazen, ali je mama rekla da pričeka i zatim postavila kćer ispred bazena i fotkala ju sto puta. Onda joj je rekla da se može ići igrati", nastavila je. 

Image
Foto: Thinkstock
Image
Thinkstock

(FOTO: Thinkstock)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djevojčica je ušla u bazen i brčkala se nekoliko minuta. Mama je ponovno telefonirala, a kći ju je lijepo zamolila: 'Mama, možeš molim te doći u vodu?' Nije joj odgovorila. Pitala je još četiri puta, ali ništa", dodala je. 

"Nakon 10 minuta mama je završila poziv, pokupila igračke i kreme koje nije ni takla, a zatim je s kćeri napustila bazen."

Image
Foto: Thinkstock
Image
Thinkstock

(FOTO: Thinkstock)

"Ostala sam malo razmišljati o tome. Zamislila sam kako je te savršene fotografije stavila na Instagram i u opis dodala: 'Bazen s mojoj mezimicom #uspomene. Neke će mama vidjeti tu objavu, nakon što su se cijeli dan bavila čišćenjem, kuhanjem, igranjem s djecom. Pogledat će fotografiju i uspoređivat će se."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Pronađite razlike: Fotografije koje pokazuju kako je roditeljstvo nekad bilo jako opušteno

"Mame, nemojte se uspoređivati. Predivne ste i najbolje je kad ste stvarne. Vaša prljava majica i neuredna kuća i sretna djeca su dokaz da radite sve kako treba", završila je Flint. 

Njezina objava zaradila je čak 198 tisuća lajkova te 137 tisuća shareanja, U komentarima su joj mnogi zahvalili na tekstu i poručili da se zbog ovog osjećaju puno bolje. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
Što može biti

Primijetili ste krv u stolici? Ovo je 11 mogućih uzroka rektalnog krvarenja

Više s weba