neka dugo traje

Da seks ne bude na eks: 5 načina kako mu možete pomoći da traje duže

Image
Foto: www.profimedia.hr

Većina parova uživa u seksu, ali ponekad ipak prebrzo završi pa vam donosimo nekoliko savjeta da traje duže

8.3.2019. u 13:45/ Život i stil

Nije tajna da mnogi muškarci lakše postižu orgazam od mnogih žena. To i prijevremena ejakulacija najčešći su seksualni problemi kod muškaracca mlađih od 40, što znači da biste se ako ste žena mogli osjećati vrlo nezadovoljno. Možda ćete shvatiti da je njegova zabava već gotova, a vaša nije ni započela.

Evo pet tehnika koje vam mogu pomoći za seks traje duže:  

Image
kad tijelo ne sluša

Žene otkrivaju kako se nose s preuranjenim orgazmom (ali ne njegovim)

Image
kad tijelo ne sluša

Žene otkrivaju kako se nose s preuranjenim orgazmom (ali ne njegovim)

1. Usporite

Da bi vaš seks trajao duže, neka počne polako, sugerira muški časopis Fitness. Recite mu da krene polako u akciju, ako osjeća da će vrlo brzo doživjeti orgazam treba stati, a onda se kontrolirati i ponovno krenuti.

2. Vježbajte i vježbajte

Snažan predigra važna je prije seksa i može učiniti čuda, piše časopis Cosmopolitan. Ne samo da tako možete doživjeti orgazama, nego ćete odgoditi njegovu ejakulaciju. Kod mnogih muškaraca potrebno je određeno vrijeme da se ponovno "napune", što znači da ćete imati dovoljno vremena da budete zadovoljni.

3. Kegelove vježbe su dobre i za muškarce

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno ste čuli za Kegelove vježbe koje mogu ojačati mišiće zdjelice kod žena i poboljšavaju vam vjerojatnost za orgazam. Izgleda da te iste vježbe mogu pomoći kod prerane ejakulacije. Istraživanje koje je nedavno predstavilo Europsko udruženje urologa u Stockholmu pokazalo je da ove vježbe nakon 12 tjedana poboljšavaju smanjenje prerane ejakulacije kod većine muškaraca. Pokušajte zajedno raditi te vježbe za maksimalni užitak.

4. Koristite kondom

Ako pitate muškarca zašto ne voli stavljati kondom i kako se osjeća reći će vam da se ne osjeća dobro. Seks s kondomom sigurno stvara drugačiji osjećaj, ali može pomoći muškarcu i odgoditi orgazam. Senzacije u penisu uvijek budu malo slabije s kondomom, što može utjecati da trajanje. 

5. Zamijenite položaje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
kaos u dubravi

U kafiću se posvađao sa Srbinom (36) , ispalio nekoliko metaka pa mu pucao u nogu

Ako promijenite položaje tijekom seksa, to će smanjiti uzbuđenje. Časopis Cosmopolitan savjetuje misionarski položaj ili da žena bude gore, što može pomoći muškarcu da odgodi vrhunac. Izbjegavajte "doggy style".

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
čari pod plahtama

Je li istina da od redovitog seksa rastu grudi?

Više s weba