Uvijek može bolje

5 stvari koje u sekundi mogu začiniti seksualni život i imate ih u kući

Image
Foto: Thinkstock

Stolica ne mora služiti samo za sjedenje, a kravata za posao i sastanke. Pročitajte kako lako poboljšati seks

18.2.2017. u 9:55/ Vijesti.hr
Image
Što više, to bolje

5 iznenađujućih dobrobiti seksa za koje možda niste znali

Image
Što više, to bolje

5 iznenađujućih dobrobiti seksa za koje možda niste znali

Nikad nije loša ideja malo začiniti seksualni život. Zdravi seksualni život može ojačati vezu, a nove ideje ne moraju vas koštati apsolutno ništa. Tajna može biti uvođenje stavke koja vam je već pri ruci.

Abiola Abrams, stručnjak za seksualnost, za Essence je napravio mali popis koji vam može probuditi maštu:

1. Kokosovo ulje

"Kokosovo ulje održavat će vašu kosu vitalnom i osigurati pucanje kokica, ali i oživiti vaš seksualni život", rekao je Abiola nastavljajući da ga možete koristiti kao ulje za masažu jer miriše prekrasno. "Možete ga koristiti kao zdravo i organsko jestivo ulje, zašto ne, ali ne preporučujem korištenje kao prirodnog lubrikanta. Razbija lateks kondoma i nije odobren od strane FDA za ovu namjenu. "

2. Kravata

Nemate lisice? Nema problema! Uzmite kravatu iz ormara i problem je riješen. Kako bi ju još poboljšali, izaberite kravatu koju vaš partner voli ili onu u kojoj ga volite vidjeti, kako bi podigli iskustvo na višu razinu. Dodatni bonus? Možete ju koristiti i kao povez za pojačani seksualni trenutak koji nećete zaboraviti.

3. Stolica

Spavaća soba nije jedino mjesto gdje se možete zabaviti. Uzmite stolicu i krenite. Koristite ju kao rekvizit koji će vam omogućiti više pozicija koje će zadovoljiti i vas i vašeg partnera.

4. Kockice leda

Uključivanje kockica leda u druženje, uvijek je dobra ideja. Koristite li ih za senzualnu masažu cijelog tijela ili ih stavite u usta za neobični (i odlični) oralni seks, malo smrznute vode može učiniti čuda.

5. Štoperica na telefonu 

"Ne predlažem vam da koristite vaš telefon kao seksualnu igračku, iako, ako to pali kod vas - slobodno", rekao je Abiola. "Kažem vam da namjestite štopericu. Ako je vaš seks postao rutinski, štopalica vam može pomoći da pobjegnete od rutine. Možete namjestiti vrijeme na 20 minuta i odrediti da nema nikakve penetracije dok ne čujete zvono. Postoji i suprotna opcija: namjestite na tri minute i krenite. To je sve što imate. Pokušajte se 'baviti' samo jednim dijelom tijela 60 minuta ... Oooh! Istražujte". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Znate li gdje je?

G-točka kod muškaraca skrivena je od pogleda, a stimulacijom se dolazi do višestrukih orgazama

Više s weba