bračni život

6 svađa oko novca koje mogu uništiti brak

Image
Foto: Thinkstock

Za uspješan brak potrebno je puno truda, konstantna komunikacija, povjerenje i transparentnost. Međutim, novac može izazvati puno problema, kliknite na 'SLJEDEĆA' i otkrijte koji su najčešći problemi vezani za novac

2.9.2019. u 13:40/ Život i stil

Tradicionalne uloge koje se ne uklapaju u odnos

Razgovori o novcu mogu uzrokovati probleme u bilo kojem braku i zato je toliko važno riješiti to pitanje prije nego što se stvari pogoršaju i stvore još veći problemi. Fitz Villafuerte, bloger, poduzetnik i registrirani financijski planer, objašnjava moguće sukobe i kako ih riješiti.

>>>Znakovi da je vaš brak blizu kraja, ali i kako popraviti odnos

(Foto: Pixabay)

https://rtl-static.cdn.sysbee.net/image/svadja-583ba7e23a85b6264eeaf842e31180b5_view_article_new.jpg?v=20

Većina ljudi odrasta u tradicionalnom okruženju gdje se žena brine za upravljanje budžetom, a muškarac je odgovoran za velike odluke. U stvarnosti, Fitz objašnjava da ne bi trebala postojati takva podjela. "Na početnoj razini, odgovornost bi trebala biti jednaka jer će financijske odluke utjecati na oba partnera i njihov odnos", objašnjava Fitz za SmartParenting. "Ali u daljnjem planiranju obično jedna osoba više odlučuje, ali to može biti zato što osoba ima više znanja ili vremena", kaže dalje, ali i dodaje da kod donošenja konačne odluke oboje moraju biti uključeni. Jednostavno kod ulaska u brak nemojte pretpostaviti da ćete funkcionirati prema tradicionalnim ulogama. 

>>> Razvod - dobra ili loša stvar?

1/6

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kuglice u vagini

Što su to japanske ili ljubavne kuglice i zašto ih trebate isprobati?

Pročitajte još

Image
Kuglice u vagini

Što su to japanske ili ljubavne kuglice i zašto ih trebate isprobati?

Više s weba