moguće je

Apstiniraju godinama: upoznajte žene koje žive sretno i zadovoljno bez seksa

Image
Foto: Pixabay

Iako mnogi misle da je nemoguće dulji vremenski period izdržati bez seksualnih odnosa, ove žene to uspijevaju već godinama

2.1.2019. u 7:29/ Život i stil

Seks ne znači uvijek zadovoljstvo u životu. Dok neki bez njega nikako ne mogu izdržati te upadaju u krize ako previše vremena apstiniraju, ove su tri žene odlučile promijeniti prioritete te potpuno 'odustati' od seksa

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

(FOTO: www.profimedia.hr) 

"Ne želim biti laka žena", kaže Steffanie Rivers koja se od 2014. godine nije upuštala u seksualne odnose.

Ima 49 godina te je u prošlim vezama zaključila kako je većina muškaraca, bez obzira na godine, nezrela kada je o seksu riječ. Usmjerila se na duhovni rast i pronalazak muškarca koji poznaje pojam samokontrole u čemu je i uspjela. Sa svojim novim partnerom apstinira od seksa do onog trenutka kada ne stupe u brak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apstiniram već osam godina i uživam u tome", otkriva LaQuita Lusk, tridesetdvogodišnja žena koja je 2009. godine odlučila kako neće više prakticirati seksualne odnose.

Primaran je razlog bio religiozne prirode, no s godinama je počela veoma dobro kontrolirati svoj libido pa je odlučila čekati do braka. U ranim je dvadesetima često ulazila u veze iz kojih je izlazila povrijeđena, stoga je s 24 godine krenula drugačijim putem. 

Upravo se čita

Image
DRUGAČIJE SVJETLO

Ovaj detalj otkriva značenje Horvatove geste na bizarnom intervjuu: Evo o čemu je riječ

"Ja sam sportašica koja uopće nema libido", objašnjava Sara Rogers koja nije stupila u seksualne odnose od 2012. godine. 

Atletičarka je, ima 35 godina i trenira izdržljivost, ima nisku razinu hormona u krvi, mjesečnica joj često izostaje, ima 10% tjelesne masti što uzrokuje jako slabi libido. Usredotočena je na trčanje i ostale sportske aktivnosti, voli putovati i dan joj je prepun obavezama. Ima svoju rutinu te želi muškarca koji će joj biti najveća moguća podrška za sve ono čime se bavi u životu, što joj je često veoma teško. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Više s weba

Pročitajte još

Image
čari pod plahtama

Je li istina da od redovitog seksa rastu grudi?

Više s weba