Play logo
Značenje snova

Bliži se vaš poseban dan? Evo što znači sanjati svadbu

Image
Foto: Thinkstock

Vjenčanje predstavlja veliku prekretnicu u životu pa sanjati svadbu nije neoubičajeno

23.8.2018. u 14:19/ Život i stil
Play logo

Sanjati svadbu uobičajeno je, a posebno kod žena. San je najčešće 'uzrokovan' dolaskom vašeg velikog dana ili možda kao sjećanje na vjenčanje na kojem ste nedavno bili. 

Svadbe u vašim snovima vrlo su vjerojatno dokaz da ste još pod dojomom vjenčanja, ali različiti sanovnici na razne načine definiraju što znači sanjati svadbu. 

Play logo

Sanjati vlastitu svadbu

San u kojem svjedočite vlastitoj svadbi predstavlja sreću i uspjeh. Uskoro bi vam se moglo dogoditi nešto zbog čega će sve oči biti uprte u vas, ali u pozitivnom smislu. Sanjati svadbu odnosno vaš poseban dan znači da ćete ostvariti neki cilj koji je vama važan. 

Image

brak

Foto: pixabay
Image

brak

pixabay

Sanjati da vas partner vara na vašoj svadbi

San ovakve prirode značio bi da vas nešto muči, a najčešće se radi o osjećaju ljubomore. Vjerojatno imate potrebu provjeravati partnera, a nerijetko je i slučaj da loša iskustva prijašnjih brakova ili veza uzrokuju takve strahove od prevare. Porazgovarajte iskreno sa svojim partnernom kako bi riješili problem.

Sanjati brak udovcem/udovicom

Sanjati svadbu s udovcem ili udovicom nema pozitivan predznak. Takvi snovi služe kao svojevrsni alarm za vašu vezu. Moguće je ste počeli zanemarivati svog partnera, a on se ponaša sumnjivo. Otvorite oči i razmislite koliko ste vremena proveli skupa u posljednjih nekoliko tjedana i što bi to moglo njega mučiti.

Play logo
Image
Foto: Thinkstock
Image
Thinkstock

Sanjati vjenčanje sa starijom osobom

Ulazak u brak sa starijom osobom može predstavljati neku vrstu rascjepa u vašem životu odnosno strah od toga što će misliti vama bitne osobe i okolina. Mnogi koji ovo sanjaju imaju probleme s partnerom i obitelji pri čemu su prisiljeni birati stranu

Sanjati svadbu s bivšim 

San u kojem se vjenčate s vašom bivšom ljubavi znači da niste u potpunosti rasčistili s tom osobom. Sanovnici tvrde da najvjerojatnije niste preboljeli staru ljubav, a ne možete to sami sebi priznati pa 'izvire' u snovima.

Play logo

Imajte na umu da snovi, s druge strane, ne moraju uvijek puno značiti, već se radi jednostavno o nekoj situaciji zbog koje ste bili pod dojmom u stvanom životu.

Play logo

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
P-točka

Ovo bi mogla biti jedina seks igračka koju muškarci trebaju - a evo i zašto

Play logo

Više s weba