OGLAS

imate slobodan vikend?

Bračni par doživljava 18-satne orgazme i poručuje: 'Svi to mogu!'

Image

Vođenje ljubavi nema granica kada govorimo o pozama. Koliko je parova toliko je i načina, no evo nekoliko intimnih poza koje će vam zajamčiti veću bliskost s partnerom.

Foto: Thinkstock

Sretni ste kad odnos potraje dulje od deset minuta, a apsolutno ushićeni kad završi zadovoljavajuće i za vas, a ne samo za njega? Što ćete onda tek reći na ovaj slučaj...

11.10.2017. u 13:22/ Život i stil

Ako mislite da znate tajnu najboljeg orgazma ikad, razmislite još jednom. Bračni par iz Texasa Scott i Melanie McClure, imaju orgazme koji potraju i do 18 sati, a čak se ne moraju ni seksati. Dovoljno je da se zagrle. Sigurno se pitate kako im to polazi za rukom. 

Ključ je, kaže ovaj par koji je u braku osam godina, u tantričkom seksu. "Prije svega, pokušavamo drugima pobjasniti kako se ne mora nužno dogoditi seks kako bi se dogodio orgazam. Treba samo vizualizirati svoju seksualnu energiju", objašnjava Melanie, inače instruktorica tantričkog seksa, kao i njezin suprug.


On se nadovezuje na Melaniu i kaže kako ponekad samo disanje il ples izazivaju seksualnu reakciju. "Trebate proizvoditi zvukove jer na taj način sebi dajete dozvolu da izrazite i oslobodite moć, a to pojačava orgazam. Disanje je ključno i treba disati duboko", kaže Scott.

Njemu je, otkriva, tantrički seks pomogao da se riješi prerane ejakulacije. Proučavao ga je sa svojom suprugom te danas, kada su jako i intimno povezani, dogodi se da, ukoliko sjede razdvojeni u istoj prostoriji i jedan od njih doživi orgazam, on će se dogoditi i ovom drugom. Scott i Melanie vještinama tantričkog počuavaju brojne parove.  

Čitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!


Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
nije dobro

Više od polovice žena nesretno je zbog seksualnog života? Sram i krivnja su česti


Više s weba