OGLAS

i tu rade centimetri

Znanstvenici otkrili idealne mjere: ovo je savršena vagina za savršen orgazam

Image
Foto: Thinkstock

Koji centimetar gore - dolje, i kod vas i kod njega čine čuda, tvrdi struka. Mi ipak vjerujemo da je ljubav ta koja stvara najbolju kemiju pod plahtama...

28.3.2018. u 7:18/ Život i stil

Znanstvenici s Medicinskog fakulteta u Indianapolisu imali su vremena pa su se pozabavili anatomijom vagine. Otkrili su da u postizanju orgazma nije ključno umijeće partnera, nego oblik vagine.

Naime, žene koje imaju klitoris i mokraćni otvor vrlo blizu jedan drugome, prije će doživjeti vaginalni orgazam i on će biti vrlo intenzivan. S druge strane, žene kod kojih su klitoris i mokraćni otvor udaljeni, najčešće će ostati zakinute za vaginalni užitak. 


Znanstvenici s Instituta Kinsey su otišli korak dalje i utvrdili idealne vaginalne mjere za postizanje orgazma. Po njihovom mišljenju savršeni razmak između klitorisa i mokraćnog otvora, za postizanje savršenog orgazma, treba iznositi 2,5 centimetara. Ako ste sretnica s ovim mjerama postižete višestruke orgazme i to vrlo lako.

Ukoliko je razmak veći, niste toliko sretne po ovom pitanju, jer penis ne može dovoljno snažno stimulirati ključne točke. Ukoliko je razmak manji do 2,5 centimetara savjetuje se položaj 'kaubojka' za optimalni užitak.  

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!


U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
nije dobro

Više od polovice žena nesretno je zbog seksualnog života? Sram i krivnja su česti


Više s weba