OGLAS

Zar stvarno?

Jeste li čuli za 'zimski penis'? Izgleda da stvarno postoji i ne utječe samo na veličinu

Image
Foto: Thinkstock

Izgleda da bi hladno vrijeme moglo imati negativan utjecaj na penise

10.10.2018. u 16:20/ Život i stil

Prvo smo čuli za izraz "zimska vagina", kada hladne temperature mogu uzrokovati "sušu" tamo dolje. Sada se pojavila i druga teorija o tome kako hladnije vrijeme utječu na naše privatne dijelove - ovaj put je to loša vijest za muškarce.

Hladno vrijeme može uzrokovati smanjenje penisa, smanjenje erekcije i poteškoće u postizanju orgazma, upozorila je Annabelle Knight, stručnjakinja za seks i veze. "Krvne žile u penisu 'zatvore se' zbog hladne temperature", rekla je za Metro.co.uk.


"Muškarci mogu očekivati da če im se penis smanjiti do 50% u duljini i 20 do 30% u obujmu kada vrijeme bude prohladno. "

Image
pazite što želite

Muškarci s velikim penisima otvorili dušu: 'To je noćna mora'

Image
pazite što želite

Muškarci s velikim penisima otvorili dušu: 'To je noćna mora'

Annabelle je dodala da kod hladnijih dana tijelo preusmjerava toplinu i energiju normalno dostupnu za penis vitalnim organima u sredini našeg tijela.  "Vaše tijelo mora smanjiti protok krvi u prstima i penisu. Testisi se također povlače i približavaju ostatku tijela kako bi mogli ostati topli."

Uglavnom, to je u potpunosti suprotno od "ljetnog penisa", gdje su liječnici potvrdili da vruće vrijeme uzrokuje malo povećanje penisa.

Veličina nije jedina stvar na koju utječe promjena godišnjeg doba.  Annabelle je rekla da hladnije vrijeme također "oslabljuje" penis, što znači da je manje osjetljiv na dodir.

Također može uzrokovati da muškarcima treba duže vremena kako bi postgigli orgazam. Iako ništa od ovoga nije idealno, ljudi su uvijek pronašli načine za seks, bez obzira što se događa s vremenom.


Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Palm springs
Ljubav je na selu
default_cta
Konobari do daske
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Barapapa
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
nije dobro

Više od polovice žena nesretno je zbog seksualnog života? Sram i krivnja su česti


Više s weba