prava ljubav

Kako prepoznati ljubav svog života: 7 znakova da više ne morate tražiti

Image
Foto: Pexels

Postoje znakovi prema kojima možete prepoznati da se radi o vašoj srodnoj duši

16.9.2019. u 14:00/ Život i stil

Donosimo sedam znakova da ste pronašli ljubav svog života i da slobodno možete uživati u zajedništvu s partnerom

1. Ništa ne tražite

Ljubav je najveći dar od svih, a dijeli se slobodno i bez očekivanja. Prava ljubav nalazi se kada ništa ne tražite, već kada je dijeli bez uvjeta ili očekivanja.

Jeste li frustrirani zbog toga što tražite? Pokušajte se zaljubiti u darove koje dijelite sa svijetom, a ne očekujte ništa zauzvrat. To je put ka pronalaženju spokojne i bezuvjetne ljubavi sa srodnom dušom. Nikada ne smijete izgubiti nadu!

2. I dalje ste znatiželjni

Rođeni smo kako bismo se igrali. Parovi koji se i dalje igraju ostaju zajedno. Na taj način učimo i istražujemo granice i shvaćamo taj tajanstveni svijet. Ako istražujete zajedno tako ostajete povezani s partnerom koji je ljubav vašeg života. Ljubav vašeg života i dalje će vas upoznavati, uvijek iznova.

3. Emocionalno rastete

Ljubav je bezuvjetna, zar ne? Možda mislite da vaš partner treba izliječiti vaše nesigurnosti. Kada pronađete ljubav vašeg života, vi ćete raditi na tome da prevladate svoje nesigurnosti, a vaš partner će napraviti isto. Onda ćete dugoročno biti sretni i pripremljeni za brak. 

4. Pronašli ste svoju svrhu

Svatko od nas ima posebne talente koje trebamo iskoristiti u svijetu oko nas. Ako osjećate da živite neiskren i prazan život onda znači da imate još puno posla u životu. Ako ste našli pravu osobu, vaš život dobit će punoću, iskrenost i svrhu

Image
Foto: Pixabay
Image
Pixabay

(Foto: Pixabay)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Vaša veza je divna

Od kada ste u vezi s ovom osobom - svi vaši odnosi su se poboljšali (s braćom i sestrama, roditeljima i prijateljima). Poboljšali su se vaš integritet, nesebičnost, strpljenje i kreativnost. Toksični ljubavni odnosi koji izgledaju dobro na površini obično ne uspijevaju na ovom testu.

6. Puni ste energije

Ovdje se ne radi o tome kako se osjećate nakon dva tjedna veze ili tri mjeseca, nego kako se osjećate nakon dvije godine. Kad bezuvjetno volite, puni ste energije i možete slobodno davati. Toksične veze poznate su po tome da partneri u njima ostaju bez energije. Postaju poput zombija i ostaju zajedno jer imaju zajedničku prošlost, a život prolazi pored njih.

7. Uzbuđeni ste zbog budućnosti

Romantična ljubav odražava smisao života jer kroz nju stvaramo, jer su ljubav i život međusobno povezani.  Ako vidite da vaš odnos donosi novi smisao u svijetu, onda vjerujete u svoju budućnost s ovom osobom.

Više s weba

Pročitajte još

Image
muškarci, pozor

Kako žene najbrže svrše: Smjernice koje će vašu damu dovesti do vrhunca

Više s weba