muškarci, pozor

Kako žene najbrže svrše: Smjernice koje će vašu damu dovesti do vrhunca

Image
Foto: Thinkstock

Mnogo muškaraca ne zna kako u potpunosti zadovoljiti ženu ili se dugo vremena 'muči' kako bi je doveli do vrhunca. Donosimo vam nekoliko smjernica kako žene najbrže svrše

28.8.2018. u 15:50/ Život i stil

Kada je riječ o orgazmima za vrijeme seksa, najčešće dolazimo do zaključka kako ženama treba dulje vremena da ga dožive, dok je muškarcima najčešće potrebno svega nekoliko minuta. No, mnogo žena ostaje "uskraćeno" zbog nedovoljno truda sa suprotne strane, stoga saznajte u nastavku kako žene najbrže svrše

Image
Foto: Thinkstock
Image
Thinkstock

(FOTO: Thinkstock) 

1. Važnost ženskog uma 

Prva važna stvar je ženski um koji igra ogromnu ulogu kada je riječ o orgazmu. Slanje "zločestih" poruka tijekom dana o stvarima koje joj želite raditi kada se vidite ili "dirty talk" za vrijeme predigre i seksa pomažu da se žena više opusti i preda što, naravno, vodi do bržeg orgazma. 

2. Ne zaboravite najosjetljiviji dio ženskog tijela 

Mnogo žena ne uspijeva svršiti samo uz penetraciju, stoga je važan dio stimulacija klitorisa koji je najosjetljiviji dio ženskog tijela. U tom se malenom području nalazi oko 8000 završetaka živaca pa ga nemojte izostaviti za vrijeme odnosa. Jezik je savršen "alat" za dobru stimulaciju, no najvažnija je samo upornost - žena mora osjetiti da nećete prestati dok ne doživi vrhunac.

3. Odaberite savršenu pozu 

Još jedna smjernica u vodiču kako žene najbrže svrše je odabir savršene poze. Dakle, klitoris je ključan za ženski orgazam, stoga je važno izabrati položaj u kojem ćete moći stimulirati i njega. Jedna od najboljih takvih poza je misionarska u kojoj vi ležite na njoj, ali i sa zdjelicom stimulirate klitoris trljanjem o nju, dok ona drži noge na vašim ramenima. 

4. Nemojte izostaviti ženske erogene zone 

Za kraj, nemojte zaboraviti na njene druge erogene zone. Lagano udaranje po stražnjici, grickanje uha, ljubljenje vrata, sve su to sitnice koje će dame brže dovesti do vrhunca. 

Image
Foto: Thinkstock
Image
Thinkstock

(FOTO: Thinkstock) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarci, nadamo se da će vam ove smjernice pomoći i da sada znate kako žene najbrže svrše. 

Pročitajte još: 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Više s weba

Pročitajte još

Image
SRETAN VAM BIO!

Danas je Međunarodni dan poljupca: savršen je strastven i nježan, a nitko ne voli da je prevlažan

Više s weba