A nije izgled

Kakva žena će osvojiti muškarca? Tri stvari koje muškarci zaista traže kod žena

Image
Foto: Thinkstock

Tri odrednice muškarcu će biti dovoljne u potrazi za pravom ljubavi

8.12.2017. u 13:30/ Mirela Matejka

Žene na kavi pričaju o tome kako zadržati muškarca, a muškarci na pivi razgovaraju kakva žena im može zarobiti srce. Kakvu ženu muškarci žele: 

1. Neovisnu 

Dečki traže ženu koja ih inspirira, koja je pametna, odgovorna, ambiciozna, koja shvaća svoje obaveze. Žele ženu koja će razumjeti njihove poslovne ambicije, a isto tako imati i svoje. Bitno je da im djevojka daje prostora i da je okupirana u poslovnom, a i društvenom životu. Ne žele da im je veza jedini životni cilj.      

Image
Foto: Thinkstock
Image
Thinkstock

(FOTO: Thinkstock)

2. Karizmatičnu 

Ženin pogled i osmjeh glavni su aduti kojima žene obaraju. Muškarci ne vole žene koje su cijeli dan opterećene svojim izgledom i koje misle da će tonom šminke osvojiti baš svakoga. Ponekad će muškarcu biti drago dočekate li ga u pidžami, potpuno prirodnog izgleda, spremne za ispijanje vruće čokolade i grijanje pod dekicom. Kad tad će vas vidjeti u ležernom izdanju i ne sramite se pokazati svoju opuštenu stranu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Ženstvenu

Muškarac neće doživjeti ženu koja neprestano psuje, vrijeđa i cjepidlači, koja svojim seksističkim vicevima (u nadi da je zabavna) vrijeđa ženski rod. Neće ga zaintrigirati žena koja se stalno svađa na facebooku i koja drugima oštro dijeli savjete misleći kako je u pravu. Ovakvu ženu samo će gledati kao frenda. Dublji odnos poželjet će s nježnom damom usađenih kulturnih manira.   

Image
Foto: Pexels
Image
Pexels

(Foto: Pexels)

Upravo se čita

Image
stižu nove cijene

RTL Danas doznaje: Od utorka poskupljuje gorivo. Provjerite koje bi trebale biti nove cijene!

Pročitajte još: 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
tijelo je čudo

Znate li koliko je duboka vagina i koje još tajne krije žensko krilo?

Više s weba