ljubavni horoskop

Kakvi ste kad se zaljubite: Strijelci su strastveni, a Vaga je potpuno izvan ravnoteže

Image
Foto: Pexels

Provjerite slaže li se horoskopski znak s vašim karakterom? Kakvi ste kad volite? Kliknite na SLJEDEĆA i otkrijte jeste li promišljeni, strastveni ili potpuno izvan sebe

14.3.2019. u 13:25/ Život i stil

Ovan

Ovan se ne boji biti pustolovan i hrabar, vi ste osoba od velikih gesta. Čak i ako ne poznajete dugo osobu u koju ste zaljubljeni, nećete čekati da učini prvi korak. Vi ste nazasitni kada se radi o ljubavi i brižni, ali i vrlo intenzivan ljubavnik. Osjećate da u vama gori gomila ljubavi.

Bik

Bikovi su jaki i mogu napraviti što god je potrebno kako bi završili zadatak. Svoju ljubav sebično čuvate i nećete ju lako dati, mora se "zaraditi". Jako osjećate ljubav, ali vaši osjećaji su duboko zakopani u vama.

Blizanci

Blizanci su svestrani i društveni, oslanjaju se na ono što im se događa u glavi, a ne što osjećaju. Kada ste zaljubljeni, sve je pomiješano i ne znate što očekivati. Uživate u iznenađenju i uzbuđenju, a ljubav vas drži izvan ravnoteže. Barem vam nikad nije dosadno.

Rak

Rakovi osjećaju duboku ljubav prema obitelji i domu te istinski poštuju svoje prijatelje i obitelj. Vode vas emocije gotovo kroz sve u životu, kada nađete ljubav uživate u njezinoj toplini. Ljubav je za vas kao topla dekica u zimskoj hladnoj noći.

Lav

Lav voli biti u središtu pozornosti, ali kad je zaljubljen postaje opsjednut osobom koju voli. Neprestano razmišlja o njoj, čak i kad su zajedno.

Djevica

Djevice vole razmišljati i mogu biti kritične prema sebi i osobama koje vole. Imate osjećaj leptirića u trbuhu čim vidite osobu koju volite, ali umjesto da ju odmah grlite i ljubite, veća je vjerojatnost da ćete reći sarkastičan komentar ili samo dodirnuti ruku. Bojite se da ćete ako se prepustiti ljubavi izgubiti vrijeme. 

Vaga

Vaga cijeni ljepotu, umjetnost i sklad. Želi da svi budu sretni i dobro se zabave. Neprestano izražavate svoju ljubav promišljenim gestama ili malim ljubaznim dodirima, ali osjećate se kao da ste nesretni, kao da je vaša srce zasebna cjelina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorpion

Škorpioni vole imati velik i uzbudljiv život, a neustrašivo vole. Ljubav i sve emocije doživljava vrlo duboko i skon je posesivnosti u odnosu.

Strijelci

Strijelci su sjajni i optimistični. Uvijek su strastveni, pa dok su u ljubavi osjećaju da se strast umnožava. Najsretniji su kad zadovolje objekt svoje ljubavi. 

Jarac

Jarac može biti strog i previše odgovoran. Kada voli čini mu se da mora raditi na svim aspektima odnosa. Voli s namjerom da veza traje zauvijek i učinit će sve što je njegovoj moći da tako bude. 

Vodenjak

Vodenjaci žele spasiti svijet i ponekad se toliko užive u svoje humanitarne ciljeve da zaborave na svoje srce. Ljubav ih obično "pogodi" kad je ne traže. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
NIJE PRVI PUT

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA U poznatom ljetovalištu muškarac plivao u moru, a onda ga je raskomadao morski pas

Kada ste zaljubljeni osjećate vrtoglavicu i leptiriće u želucu. Sve je svježe i lijepo, kao da vas svoje učite novi ples.

Ribe

Ribe su osjećajne i uvijek misle na druge. Kada ste zaljubljeni, vi ste odani osobi koju volite. Osjećate da sanjate i kao da vas je nešto pogodilo. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
fatalni vrhunac

I onda su oni jači spol? Znanstvenici kažu da bi ženski orgazam mogao ubiti muškarca

Više s weba