prava stvar

Lubrikant na bazi marihuane čini čuda pod plahtama: 'Osjećala sam ga u cijelome tijelu'

Image
Foto: Thinkstock

Osim što pojačava doživljaj orgazma, on opušta tijelo, umanjuje menstrualne bolove i umanjuje bolove ukoliko postoje za vrijeme odnosa

7.12.2017. u 10:50/ Život i stil

Otkad je marihuana legalizirana u  SAD-a, rađa se sve više ideja kako ju iskoristiti. Na kalifornijskom tržištu može se kupiti lubrikant na bazi marihuane koji pojačava seksualni užitak, pomaže kod menstrualnih bolova i bolnih odnosa. Mnogi su ga već isprobali, a među njima je i Brittany Cofner

"Isprobala sam lubrikant na bazi marihuane. Orgazam koji sam doživjela bio je kao da dolazi negdje duboko iznutra. Osjećala sam ga u cijelome tijelu, kao da dolazi iz duše", otkrila je Brittany Cofner. Proizvođači dodaju kako lubrikant ne izaziva osjećaj napušenosti. 

Foria je napravljena od kokosovog ulja i laboratorijski testirane marihuane, uzgojene u Kaliforniji. Koristi se na način da žena lubrikant nanese na intimno područje pola sata prije spolnog odnosa.

"Ova odgođena reakcija daje vam vremena da uživate u predigiri, a ako ste već godinama zajedno i predigra ne traje dugo, možete pogledati npr. epizodu 'Prijatelja'", poručuju proizvođači. 

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nikad nije aksno :)

Ovo je dob u kojoj žene i muškarci najviše uživaju u seksu - i možda će vas iznenaditi

Više s weba