opuštanje i zdravlje

Masaža vagine: tantrička masaža za višestruke orgazme

Image
Foto: Thinkstock

Yoni na sanskrtu znači vagina, a odatle i naziv Yoni masaža za masažu vagine koja ima brojne dobrobiti za žensko tijelo

22.3.2018. u 13:00/ Život i stil

Spolni organi imaju posebno mjesto u Tantri koja seksualnost poima kao nešto mnogo dublje od seksualnog užitka. Na seks se gleda s poštovanjem. Yoni na sanskrtu znači vagina, a odatle i naziv Yoni masaža za masažu vagine.

Riječ je o tantričkoj masaži namijenjenoj isključivo ženama, a cilj joj je rasteretiti tijelo od stresa, razbiti energetske blokade i na koncu doživjeti višestruki orgazam. Preporučuju je ženama koje imaju problema s postizanjem orgazma. 

Kako izgleda masaža vagine?

"Yoni masaža nije mehanička masaža. već holistički doživljaj - tjelesni, emocionalni i psihički", objašnjava britanska terapeutica Katie Travis.

Masaža vagine traje pola sata do sat vremena, a nadovezuje se na tantričku masažu cijelog tijela koja traje sat i pol. Sastoji se od masaže stidnih usana, klitorisa, rodnice, pubične kosti.   

Tijekom masaže vagine može doći do ženske ejakulacije koja se na sanskrtu zove Amrita.  

Image
Foto: Thinkstock
Image
Thinkstock

(FOTO: Thinkstock)

Masažu vagine možete i sami izvoditi 

Krenite od stidnih usana, svaku uzmite među prste i po dužini masirajte, a potom ih trljajte jednu o drugu. Kada se vagina navlaži, u nju gurnite jedan ili dva prsta i masirjate njezine stijenke. Odgađajte orgazam koliko god je moguće na način da usporite pokrete i stanete te duboko dišete. Masiranje vagine ima sličan učinak kao masaža stopala jer razbija blokade u tijelu. Za ovu masažu koristite ulje ili lubrikant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobrobiti masaže vagine

  • pomaže razbiti energetske blokade i iz tijela izbaciti toksine
  • pomaže cirkuliranju seksualne energije
  • hormonalni disbalans dovodi do brojnih zdravstvenih poteškoća poput: bolova u leđima, smanjenog libida, loše cirkulacije, preuranjenje menopauze, bolnih menstruacija,  bolnih spolnih odonosa, frigidnosti. Yoni masaža  dovodi hormone u balans 

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
podijeljenA MIŠLJENJA

Jesu li obrezani muškarci bolji u seksu?

Više s weba