strasti u sobi

Muškarci tvrde: Što razlikuje dobar seks od odličnoga?

Image
Foto: thinkstock

Iako mnogi kažu kako je svaki seks dobar, postoje velike razlike između onog solidnog i onog o kojem razmišljamo sljedećih nekoliko dana

24.4.2019. u 16:08/ Život i stil

Ljudi često vole reći "Seks je kao pizza. Iako je loš i dalje je dobar" jer bitno da ga imamo u našim životima. No, ipak postoje određene stvarčice koje razlikuju dobar od odličnog seksa

Image
Foto: Pixabay
Image
Pixabay

(FOTO: Pixabay) 

1. Kemija

Zvuči kao klišej, no ovo zaista i je jedan od najvažnijih aspekata odličnog seksa. Seks bez kemije je kao da jedete samo kruh za ručak: zadovoljit ćete želju za hranom, no ne dobivate pretjerano zadovoljstvo. 

2. Nezamaranje nebitnim stvarima

Bit će neugodno samo ako dozvolite da tako bude. Iako najintimniji ljudski odnos može potencijalno iznjedriti neugodne situacije kao neugodne zvukove tijela i čudne tjelesne izlučevine, ipak je riječ o osobi s kojom se seksate, stoga nije neugodno. 

3. Osjećaj kao da partner zbilja mari za vaš užitak 

Uvijek možete osjetiti kada vaš partner nije skroz "u činu". Ako se ponaša kao da od seksa ne dobiva apsolutno ništa, vama raspoloženje automatski pada. No, ako ste oboje entuzijastični i želite vidjeti partnera zadovoljenog, čak i tehnika i iskustvo postaju manje važni. 

4. Predigra

Za mnoge je predigra važnija od samog seksa. Plus, što dulje traje, to je i seks bolji. 

5. Istraživanje novih stvari 

Ovo se neće dogoditi za vrijeme svakog seksa, no svaki put kada sa partnerom isprobate nešto novo, začinili ste svoj seksualni život. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6. Partner koji vas pali 

Ne, to nije isto kao zgodan partner. No, potrebno je ipak i to. Nekada je jednostavno dobar osjećaj biti s nekim tko vas opasno fizički privlači, iako nemate pretjerano jednake životne želje i stavove.

7. Sirova životinjska požuda

Ovo je ona vrsta seksa koja je skoro pa i filmska. Kada bi vam netko uletio u sobu za vrijeme takvog seksa, vjerojatno bi pomislio kako zapravo ne zna ništa o seksu. 

8. Prirodna komunikacija 

Tek ste se sreli ili se seksate već godinama - razumijevanje onoga što druga osoba želi apsolutno je neophodno. Dolazi prirodno, ili imate to u sebi il nemate, 

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
inovatorica od 12 godina

Mala Međimurka proizvela vlastiti parfem: 'Trajalo je godinu dana. Htjela sam kreirati lagani miris za sve uzraste'

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​ 

Više s weba

Pročitajte još

Image
tijelo je čudo

Znate li koliko je duboka vagina i koje još tajne krije žensko krilo?

Više s weba