Seksualna revolucija

Novi seks trendovi koji će vam zagolicati maštu

Image
Foto: Pexels

Nakon filma '50 nijansi sive' ljudi žele što više seksualnih igračaka i prerušavanja i postali su otvoreniji i nastraniji

17.4.2018. u 10:19/ Život i stil

1. Nove igračke za seks

Već smo svi upoznati s klasičnim seks igračkama, no vrijeme je za isprobavanje novih stvarčica. Jedan od takvih noviteta je i stimulator klitorisa bez dodira koji koristi pritisak zraka za uzbuđivanje, ali i impulse kako bi stimulirao cijeli klitoris (ne samo dio koji možemo vidjeti i dodirnuti). Omogućuje ženama brzo postizanje orgazma, ali i višestruka zadovoljstva bolje nego ikada do sad. 

2. Swinger zabave

Ne, ovdje nije riječ o onim tipovima zabava za odrasle, već o pravim ljuljačkama. Danas parovi sve više isprobavaju nove seks poze, a kao apsolutni hit pokazala se poza na ljuljačci, koja zahtjeva veliku količinu povjerenja i ranjivosti među partnerima, ali zato garantira pravi gravitirajući seks.

3. Bolji načini za intezivnije orgazme

Nikad prije jačanje mišića zdjelice nije bilo toliko zabavno. Od vaginalnih 'yoni' jaja do Kegelovih kuglica, postoje proizvodi i režimi vježbanja koji će vam omogućiti intezivnije orgazme i povećano uzvuđenje. 

Što su to japanske ili ljubavne kuglice i zašto ih trebate isprobati?

4. Brak više nije IN

Brak nije za svakoga, a mnogo je onih koji jednostavno ne teže životu u paru. Grade svoje karijere ili su jednostavno razočarani prijašnjim vezama koje su nesretno završile. Žene su danas postale mnogo samostalnije te osjećaju sve manji pritisak okoline kada odluče život provesti izvan braka. A to povlači i drugačiji način seksualnog života.

5. Seksualno zdravlje je bitno

Danas žene imaju mogućnosti informirati se i brinuti o svom seksualnom zdravlju više nego ikada prije. Sve su teme javno dostupne, a seksualni se problemi ovih dana mogu medicinski liječiti. Žene, brinite o svom libidu!

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
ključ ženskog vrhunca?

G-točka kod žena: Kako je pronaći i koje je poze najviše stimuliraju

Više s weba