rijetki poremećaj

Ono što je za većinu rajski užitak, za Amandu je pakao: ova žena ima 50 orgazama na dan!

11.6.2015. u 17:07/ RTL

Velik broj žena tijekom vođenja ljubavi ne može doživjeti vrhunac. I dok se o tom problemu puno priča, a onom od kojeg pati 24-godišnjakinja iz naše sljedeće priče, gotovo se ni ne govori. Riječ je o rijetkom poremećaju zbog kojeg orgazam doživljava čak 50 puta na dan. Još je nevjerojatnija činjenica da ih je počela doživljavati već kao šestogodišnja djevojčica

Ono što je za većinu rajski užitak, za Amandu je pakao. Od šeste godine pati od rijetkog poremećaja. Ima 50 orgazama na dan. Oni su bolni, neugodni i ne bude želju za seksualnim odnosom. 

"Područje genitalija je konstantno u stanju uzbuđenja i to je nešto s čim živim od šeste godine", kazala je Amanda Gryce.

Svaka sekunda u njezinu životu posvećena je mislima kako si olakšati. Danas vjeruje kako ima nade za normalan život jer je pronašla liječnicu čija terapija djeluje.

"Kada smo počeli liječiti Amandu, osjetila je trenutačno olakšanje i pomoglo je s razinom boli koju osjeća. Dobro reagira na liječenje", izjavila je Gina Parsonis, liječnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada ima i dodatan motiv da joj bude bolje. Preko stranica za upoznavanje pronašla je ljubav.

"Kada smo se susreli uživo, bila je to ljubav na prvi pogled", kazao je Stuart Triplett, Amandin novi dečko.

Upravo se čita

Image
kaos diljem hrvatske

Olujni vjetar nosi sve pred sobom. Vatrogasci imaju pune ruke posla. DHMZ: 'Očekuju se orkanski udari'

"Bilo mi je teško priznati mu da imam taj poremećaj. Nisam znala kada je pravo vrijeme da to učinim", dodaje Amanda. Konačno se ohrabrila i progovorila. Nije pogriješila. 

Amanda nije jedina koja ima ovaj poremećaj. Njezina priča ulijeva nadu svim ženama koje su zbog svog stanja, nažalost, često predmet podsmijeha. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
seks i ljubav

Analni orgazam postoji: evo savjeta kako ga postići

Više s weba