OGLAS

rijetki poremećaj

Ono što je za većinu rajski užitak, za Amandu je pakao: ova žena ima 50 orgazama na dan!

11.6.2015. u 17:07/ RTL

Velik broj žena tijekom vođenja ljubavi ne može doživjeti vrhunac. I dok se o tom problemu puno priča, a onom od kojeg pati 24-godišnjakinja iz naše sljedeće priče, gotovo se ni ne govori. Riječ je o rijetkom poremećaju zbog kojeg orgazam doživljava čak 50 puta na dan. Još je nevjerojatnija činjenica da ih je počela doživljavati već kao šestogodišnja djevojčica


Ono što je za većinu rajski užitak, za Amandu je pakao. Od šeste godine pati od rijetkog poremećaja. Ima 50 orgazama na dan. Oni su bolni, neugodni i ne bude želju za seksualnim odnosom. 

"Područje genitalija je konstantno u stanju uzbuđenja i to je nešto s čim živim od šeste godine", kazala je Amanda Gryce.


Svaka sekunda u njezinu životu posvećena je mislima kako si olakšati. Danas vjeruje kako ima nade za normalan život jer je pronašla liječnicu čija terapija djeluje.

"Kada smo počeli liječiti Amandu, osjetila je trenutačno olakšanje i pomoglo je s razinom boli koju osjeća. Dobro reagira na liječenje", izjavila je Gina Parsonis, liječnica.

Sada ima i dodatan motiv da joj bude bolje. Preko stranica za upoznavanje pronašla je ljubav.

"Kada smo se susreli uživo, bila je to ljubav na prvi pogled", kazao je Stuart Triplett, Amandin novi dečko.

"Bilo mi je teško priznati mu da imam taj poremećaj. Nisam znala kada je pravo vrijeme da to učinim", dodaje Amanda. Konačno se ohrabrila i progovorila. Nije pogriješila. 


Amanda nije jedina koja ima ovaj poremećaj. Njezina priča ulijeva nadu svim ženama koje su zbog svog stanja, nažalost, često predmet podsmijeha. 

U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
nije dobro

Više od polovice žena nesretno je zbog seksualnog života? Sram i krivnja su česti


Više s weba