Potvrdili znanstvenici

Otkriven 'zlatni trio' seksualnih poteza za ženski orgazam

Image

Vođenje ljubavi nema granica kada govorimo o pozama. Koliko je parova toliko je i načina, no evo nekoliko intimnih poza koje će vam zajamčiti veću bliskost s partnerom.

Foto: Thinkstock

Ženski orgazam nije tako nedostižan kao što se se ponekad čini, samo trebate znati što raditi

4.3.2017. u 12:15/ Život i stil
Image
što učiniti?

Zakinute za užitak: heteroseksualke rjeđe doživljavaju orgazme od lezbijki i biseksualki?

Image
što učiniti?

Zakinute za užitak: heteroseksualke rjeđe doživljavaju orgazme od lezbijki i biseksualki?

Istraživanja su pokazala da heteroseksualne žene rjeđe postižu orgazme tijekom seksa od bilo koje druge demografske skupine, što potvrđuje mit o nedostižnom ženskom orgazmu.

Također je dokazano i da lezbijke postižu znatno više orgazama - u jednoj studiji, 86 posto lezbijki rekle su kako uvijek ili u većini slučajeva dođu do vrhunca kod seksualnih odnosa za razliku od samo 65 posto heteroseksualnih žena.

To je dokaz da ženski orgazam ustvari nije nedostižan kao što mnogi misle, a znanstvenici su otkrili koji je 'zlatni trio' seksualnih poteza čiji je cilj povećati šanse za postizanja orgazma kod žena.

Istraživači s Chapman University i Kinsey Instituta pročavali su više od 52.000 Amerikanaca različitih spolova i seksualne orijentacije kako bi vidjeli koliko često postižu orgazam.

Svi sudionici su bili između 18 i 65 godina i svi su rekli kako su u vezi s jednom osobom. Znači, što se treba dodgoditi kako bi žene postigle vrhunac? 

  • genitalna stimulacija
  • duboko ljubljenje
  • oralni seks

Istraživači su također otkrili da su žene redovito postižu orgazme sa svojim partnerima, osjećaju zadovoljnije s odnosom u cjelini.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
popravite stanje u krevetu

Otkrivamo zašto je gledanje porno filmova s partnerom dobro za vašu vezu

Više s weba