OGLAS

P-točka

Ovo bi mogla biti jedina seks igračka koju muškarci trebaju - a evo i zašto

Image
Foto: Thinkstock

Iako je jedna od glavnih funkcija prostate lučiti tekućinu koja 'hrani spermu', ona je također bogata živčanim završecima

12.2.2018. u 11:45/ Život i stil

2018. bi možda mogla biti godina kad će i seks igračke za muškarce postati normalna pojava - ako gledamo rastuću popularnost gadgeta zvanog masažer prostate.

O čemu je riječ? Masažer prostate je uređaj sličan vibratoru koji je namijenjen slanju dobrih vibracija (doslovno) na organ veličine oraha koji se nalazi između mjehura i uretre, točno ispred rektuma. Iako je jedna od glavnih funkcija prostate lučiti tekućinu koja 'hrani spermu', ona je također bogata živčanim završecima koji, kada se stimuliraju na pravi način, mogu pojačati seksualni užitak.


Kako stimulirati prostatu ovisi o željama muškarca. Neki muškarci vole masažu duž međice, osjetljivog područje kože između penisa i skrotuma. Drugi uživaju kad je prst ili vibrator u anusu. Što muškarac osjeća i gdje je najbolji osjećaj, vrlo je individualno. 

Ono što razlikuje masažer prostate od ostalih seksualnih igračaka za muškarce je njegov oblik. Kako bi se stimulirala prostata, igračka mora biti zakrivljena prema pupku. Sve bez te krivulje će ju 'preskočiti'.

Ako nikada niste upotrijebili jedan, možda je sad vrijeme.  Započnite sporo i jednim ili dva prsta istražite područje. Zatim, prepustite masažeru prostate da 'odradi' svoje.

Ako vam nije ugodno kad vam je nešto umetnuto u anus (a mnogim muškarcima nije, barem u početku), neka masažer prostate vibrira po međici, stimulirajući ju nježno izvana.


Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Vrijeme je za seks
Viola boje mora
Vrijeme je za seks
Love island Australija
Vrijeme je za seks
default_cta
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
Barbie biserna princeza
Vrijeme je za seks
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast

Više s weba

Pročitajte još

Image
nije dobro

Više od polovice žena nesretno je zbog seksualnog života? Sram i krivnja su česti


Više s weba